Ecco
Ecco
Cruise Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Ecco Cruise Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

50855-00

Ecco Cruise Black



Å bruke sandaler er deilig, spesielt om sommeren og i ferier. Denne skotypen er luftig og lar virkelig føttene puste. Ecco har laget sandaler i mange år, og de er eksperter på å utvikle sko som er både komfortable og stilige. Ecco Cruise Black er et par behagelige sandaler som du enkelt får til å passe til føttene dine.

Syntetiske materialer



Ecco Cruise Black er laget med flere ulike syntetiske materialer. Dette gir skoene lengre holdbarhet og økt slitestyrke. Du har tre justerbare reimer på sandalene – én reim rett foran tærne, én i midten og én som går over hælen. Ved å bruke disse tre kan du få sandalene til å sitte helt perfekt!

For en mer komfortabel sommer



Glem sko som blir for varme og gir deg svette, sure føtter. Disse sandalene har alt du trenger for å kunne gå komfortabelt hele sommeren. Sandalenes såler er myke og behagelige med sine dempende egenskaper.

Pleie av sandaler



Ettersom sandalene er laget i gjennomgående syntetiske materialer, trengs ingen spesiell pleie. Den beste måten å få bort smuss og flekker på er med en klut og litt vann. Bruk eventuelt også litt såpe for å få bort ekstra vanskelige flekker.
Vis mer.
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28436 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×