Viking
Viking
Gjevjon W GTX Taupe/Coral

Skoen er dessverre utsolgt

Fri frakt og gratis retur!
180 dagers åpent kjøp!

Viking Gjevjon W GTX Taupe/Coral

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Vanntett

Type:

Farger:

Beige

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gore-Tex, Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

50688-00

Viking Gjevjon W GTX Taupe/CoralDen tilsynelatende vanlige snøreskoen Viking Gjevjon W GTX Taupe/Coral gjemmer mange hemmeligheter. Viking er et norsk foretak som fokuserer på å produsere kvalitetssko for oss her i Norden. Nå forstår du kanskje hva som gjemmer seg i skoen?

Sneakers med kapasiteten til en støvel


Tenk om man kunne bruke herlige sneakers hele året, uten å måtte bry seg om regn og skitt. Med et par Viking Gjevjon W GTX Taupe/Coral kan du det! Skoene er laget i ekte lær i en stilig, lys nyanse. Som om dette ikke er nok, er de dessuten utstyrt med Gore-Tex – friluftselskerens beste venn. Skoene er vanntette og har en smart glidelås på siden.

Velg komfort og designViking Gjevjon W GTX Taupe/Coral er en herlig sko som du kan bruke om våren, sommeren og en stund ut på høsten. Siden skoene er laget i både lær og Gore-Tex, holder de føttene passe varme. Match disse tøffingene med jeans eller kanskje en kjole for finere anledninger.

Gore-Tex ligger under overflatenDet er lett å tro at et par kvalitetsrike Viking Gjevjon W GTX Taupe/Coral ikke trenger noe vedlikehold, siden de er vannbestandige takket være Gore-Tex. Noter deg likevel at Gore-Texen ligger innenfor selve læret, så impregnering er nødvendig.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

31237 Treff
Når du surfer her tillater du cookies.×