A Nordin sko online

20 Treff

A. Nordin er et svensk firma som utviklerog produserer sko i en skandinavisk designtradisjon, men med en spennende vri.Inspirasjonen henter de fra tidligere stilepoker, arkitektur og tradisjonelthåndverk. Et stilrent design med omsorgsfullt utførte detaljer er en viktig delav formspråket deres.

Naturmateriale fra Sverige

Alle modellene har naturmaterialenærmest foten for å gi best mulig komfort. Treskomodellene har en ergonomiskutformet såle i elastisk polyuretanmateriale, som gjør skoen svært behagelig ågå med. A. Nordin-kolleksjonene produseres på håndverksmessig vis i Sverige.

Mor og datter styrer

Firmaet ble stiftet i 2008 og drives idag av mor og datter, Ann-Louise og Lina Nordin. Da Ann-Louise studerte vedHøyskolen for design og kunsthåndverk i Gøteborg, ble hun gravid med datterenLina, som vokste opp omgitt av kreativitet og design. Lina Nordin studerteetter hvert motedesign ved Istituto Marangoni i London og Milano, og bleuteksaminert i 2012. I dag er hun designer for A. Nordin. Som en følge av Linashjemkomst og fullstendige inntreden i firmaet, har fokuset endret seg en del –fra bare tradisjonelle tresko til et større fokus på mote. I dag tilbyr firmaetdiskrete kolleksjoner preget av minimalisme og flotte detaljer. I tillegg tilde tradisjonelle treskoene produserer A. Nordin klær, vesker og tilbehør. I2013 uttalte moren Ann-Louise og datteren Lina at ideen var å designe og utgito hele kolleksjoner per sesong.

Populære tresko

På Footway finner du flere modeller fraA. Nordin, og våre mest populære modeller er, ikke så overraskende, treskoenesom en gang satte firmaet på kartet. PomPom-modellene ligger i toppen, men dehar også sko med fine hæler og en god blanding av tresko og skoletter, sandalerog støvletter. A. Nordin tilbyr klassisk skandinavisk design med effektive detaljer,perfekt til en avslappet og diskret stil – men designet passer like perfekt tilet mer spesielt og utfordrende antrekk som du vil tone litt ned.

Vakre detaljer

Dersom du leter etter moderne, vakre og fantastiskbehagelige sko, har du funnet ditt varemerke i A. Nordin. På mange måterrepresenterer de det typiske og det beherskede i skandinavisk uttrykksmåte ogdesign. Dette sees i hver minste detalj – detaljer som er betydelige, men somikke tar fokuset fra helheten - som treskoenes vakre blomsterutsmykning ellerden stilfulle spennen på sandalene, den enkle snøringen på støvlettene, og myeannet. Gi deg hen til Skandinavia, det enkle, det elegante og det stilrene.Surf rundt på Footway og finn nettopp dine favoritter fra A. Nordin – vi setterogså stor pris på om du skriver hva du synes om skoene i en evaluering!

Salg
A Nordin - Charla Brown
1222 kr
1629 kr
A Nordin
Charla Brown
Info
Salg
A Nordin - Vera Mini
876 kr
1347 kr
A Nordin
Vera Mini
Info
Salg
A Nordin - Vera Mini
1145 kr
1347 kr
A Nordin
Vera Mini
Info
Salg
A Nordin - Vera
1230 kr
1447 kr
A Nordin
Vera
Info
Salg
A Nordin - Cork Ballerina
1402 kr
1649 kr
A Nordin
Cork Ballerina
Info
Salg
A Nordin - Knyta
764 kr
899 kr
A Nordin
Knyta
Info
Salg
A Nordin - Pom Pom
356 kr
547 kr
A Nordin
Pom Pom
Info
Salg
A Nordin - Play
410 kr
547 kr
A Nordin
Play
Info
Salg
A Nordin - Sienna Beige/Beige
673 kr
897 kr
A Nordin
Sienna Beige/Beige
Info
Salg
A Nordin - Cork Amy Sand
1222 kr
1629 kr
A Nordin
Cork Amy Sand
Info
Salg
A Nordin - Charla Light Brown
1123 kr
1497 kr
A Nordin
Charla Light Brown
Info
Salg
A Nordin - Kate with metal Suede
1230 kr
1447 kr
A Nordin
Kate with metal Suede
Info
Salg
A Nordin - Lucy Black
890 kr
1047 kr
A Nordin
Lucy Black
Info
Salg
A Nordin - Play Silver Lack
373 kr
497 kr
A Nordin
Play Silver Lack
Info
Salg
A Nordin - Play Röd Lack
373 kr
497 kr
A Nordin
Play Röd Lack
Info
Salg
A Nordin - Cork Amy Grey
869 kr
1297 kr
A Nordin
Cork Amy Grey
Info
Salg
A Nordin - Vera Mini Pink
1145 kr
1347 kr
A Nordin
Vera Mini Pink
Info
Salg
A Nordin - Pom Pom Barn Mod Rosa Nub.
465 kr
547 kr
A Nordin
Pom Pom Barn Mod Rosa Nub.
Info
Salg
A Nordin - Pom Pom Barn Mod Yellow
356 kr
547 kr
A Nordin
Pom Pom Barn Mod Yellow
Info
Salg
A Nordin - Fly Svart/Vit rand Skinn
356 kr
547 kr
A Nordin
Fly Svart/Vit rand Skinn
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
MerkeA Nordin
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×