Allen Edmonds sko online

12 Treff

Klassiske herresko siden1922

Allen Edmonds er en av verdens ledende produsenter avklassiske, randsydde herresko, som har sine røtter i USA helt tilbake til 1922.Kvalitetskoene lages for hånd i en komplisert produksjonsprosess med over 200trinn, dette for å sikre at skoene er perfekte ned til hver minste detalj!Skoene er selvsagt laget av spesielt utvalgt kvalitetsskinn.

Til en velkledd stil

Med fokus på detaljer og kvalitet lager ikke Allen Edmondsbare flotte sko – skoene er også svært komfortable og slitesterke. De randsyddeskoene har en varig verdi og kommer til å bli dine absolutte favoritter i mangeår fremover. Et par Allen Edmonds-sko bidrar til et velkledd stil – en merklassisk skoprodusent med et så bredt utvalg er vanskelig å finne. Firmaetproduserer også hverdagssko i høy kvalitet.

Sko til å aldres i

Fotsengen i et par Allen Edmonds-sko lages av kork, akkuratsom Birkenstock-tøfler, og gir dermed dine føtter et stabilt og godt underlag åhvile på. Og aller viktigst: Her kan føttene hvile lenge. Et par Allen Edmondskjøper du ikke bare fordi de er flotte eller fordi de passer helgens fest (selvom dette selvsagt er gode grunner), men fordi de tilbyr en klassisk stil og enlang holdbarhet. Skoene er slitesterke og laget for å følge deg lenge i livet,forutsatt at du tar godt vare på dem. Et par Allen Edmonds som blir ivaretatt,kan holde seg flotte i flere tiår.

Ta vare på dine AllenEdmonds

For at skoene dine skal vare lenge må de tas hånd om på riktigmåte. Invester i en skobørste, skohorn, skokrem, skofett, skoblokker isedertre, rengjøringsskum og impregneringsspray. Det første du bør gjøre medskoene dine, er å spraye dem med impregneringsspray og vente til de tørker.Deretter smøres de med skokrem. Etter å ha brukt skoene dine noen ganger, anbefalesdet å rengjøre med skobørste. Deretter påfører du skum, lar skoene tørke, og avsluttermed skokrem. Når Allen Edmonds-skoene dine ikke er i bruk, kan du la et parskoblokker i sedertre hvile i skoene – de suger til seg fukt og holder skoenedine friske lenge. Glem heller ikke at dersom du investerer i et par AllenEdmonds, er du i godt selskap: Ronald Reagan, Bill Clinton og mange andrepresidenter og velkledde og innflytelsesrike menn har satt føttene sine i etpar Allen Edmonds. Vi håper at du finner dine nye herresko her!

Salg
Allen Edmonds - Fifth Street Black
3142 kr
3697 kr
Allen Edmonds
Fifth Street Black
Info
Allen Edmonds - Park Avenue Dark Brown Calf
3697 kr
Allen Edmonds
Park Avenue Dark Brown Calf
Info
Salg
Allen Edmonds - McTavish Black
2632 kr
3097 kr
Allen Edmonds
McTavish Black
Info
Salg
Allen Edmonds - Malver Brown
3142 kr
3697 kr
Allen Edmonds
Malver Brown
Info
Salg
Allen Edmonds - Malver Brouge Suede
3142 kr
3697 kr
Allen Edmonds
Malver Brouge Suede
Info
Allen Edmonds - MacNeil Black
3697 kr
Allen Edmonds
MacNeil Black
Info
Allen Edmonds - Dalton Walnut Calf
3897 kr
Allen Edmonds
Dalton Walnut Calf
Info
Salg
Allen Edmonds - Bayfield Black
2773 kr
3697 kr
Allen Edmonds
Bayfield Black
Info
Allen Edmonds - Mcallister Dark Chilli
3147 kr
Allen Edmonds
Mcallister Dark Chilli
Info
Allen Edmonds - McAllister Black
3697 kr
Allen Edmonds
McAllister Black
Info
Allen Edmonds - Strand Dark Brown
3147 kr
Allen Edmonds
Strand Dark Brown
Info
Allen Edmonds - Park Avenue Black
3697 kr
Allen Edmonds
Park Avenue Black
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeAllen Edmonds
Farger
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×