Ambré sko online

9 Treff

Ambré – et merke du kan stole på!

Om du stiller høye krav til kvalitet, komfort og design, er Ambré merket du skal velge. Ambré har gjennom hele sin karriere utviklet sko for både menn og kvinner. Kvalitet og komfort er Ambrés største fokus, og det stilige og trendy designet er selvsagt et stort pluss.

Ambré-sko – historie og kjente skomodeller

Ambré er et populært merke for både kvinner og menn som liker å være ute og oppdage verden. De populære seilerskoene har en uslåelig komfort. Det er nettopp disse seilerskoene som virkelig kjennetegner Ambré. Velg blant herlige farger, som marineblått. For deg som leter etter noe mer stilrent og klassisk, finnes mange moteriktige alternativer å velge mellom. Her finner du fargeglade pensko i ekte lær.

Ambré-sko – stiltips og vedlikehold

Ambré har en evne til å kombinere komfort og kvalitet med et tidløst design. I kolleksjonen finner du sko som du like gjerne kan ha sammen med komfortable jeansshorts i sommer, som til et par sorte dressbukser i høst. Her finner du sko til å trives i, år etter år.

Ambré-sko online på Footway

Bli inspirert av det store utvalget av Ambré-sko og klikk hjem favorittene dine allerede i dag. Vi på Footway ønsker at du skal få bruke dine nye sko snarest mulig, derfor tilbyr vi alltid raske leveranser. Husk også at hos oss får du alltid fri frakt og fri retur, og du har alltid 180 dagers åpent kjøp.
Ambré - Shoe Black
899 kr
Ambré
Shoe Black
Info
Ambré - Suede Shoe Navy
599 kr
Ambré
Suede Shoe Navy
Info
Ambré - Shoe Dark Brown
599 kr
Ambré
Shoe Dark Brown
Info
Salg
Ambré - Suede Boot
524 kr
699 kr
Ambré
Suede Boot
Info
Salg
Ambré - Lth Shoe
599 kr
799 kr
Ambré
Lth Shoe
Info
Salg
Ambré - 106810
448 kr
597 kr
Ambré
106810
Info
Ambré - Boot Black Black
747 kr
Ambré
Boot Black Black
Info
Salg
Ambré - 107811
509 kr
599 kr
Ambré
107811
Info
Salg
Ambré - 107810
509 kr
599 kr
Ambré
107810
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeAmbré
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×