Art Kids sko online

7 Treff

Art Kids-sko forener funksjon med design

Å velge sko til barna er ikke alltid det enkleste. Siden barn har en aktiv livsstil, er mye ute og leker og ofte er kresne med hva de vil ha på seg, er det mye som må stemme. Sko fra Art Kid er et selvsagt valg til barna, siden skoene er både komfortable, solide og ordentlig fine.

Art Kids-sko – historie og visjon

Siden oppstarten i 1995 har Art Kids hatt mange år på seg til å utvikle og lage bedre, finere og mer solide sko til barn. Dette har de også lykkes med. Med gamle og godt utprøvde teknikker innen skoproduksjon, i tillegg til nye teknikker, er Art Kids-sko det beste valget til dine barn.

Art Kids-sko – stiltips og pleie

Akkurat som voksne, har barn forskjellig smak når det gjelder sko og mote. I sortimentet av Art Kids-sko kan barnet ditt garantert finne et par han eller hun liker. Du kan velge mellom fine vinterstøvler eller deilige sneakers til vær og vind.

Art Kids-sko online på Footway

Å kjøpe sko til barna på nett kan være veldig fordelaktig. Her presenterer vi et stort, oversiktlig sortiment som du og barna dine kan se på sammen. Klikk hjem et par komfortable Art Kids-sko allerede i dag, og vi spanderer frakten! Hvis noe ikke skulle passe, er det bare å sende skoene tilbake til oss, helt kostnadsfritt. Med 180 dagers åpent kjøp får barna god tid til å prøve skoene.
Art Kids - A950 Chamonix Rioja
747 kr
Art Kids
A950 Chamonix Rioja
Info
Salg
Art Kids - A950 Chamonix Black
635 kr
747 kr
Art Kids
A950 Chamonix Black
Info
Salg
Art Kids - A925 Moon Purple
422 kr
497 kr
Art Kids
A925 Moon Purple
Info
Art Kids - A925 Moon Cobalto
497 kr
Art Kids
A925 Moon Cobalto
Info
Salg
Art Kids - A916 Moon Henna
805 kr
947 kr
Art Kids
A916 Moon Henna
Info
Salg
Art Kids - A654 Kio Brown
635 kr
847 kr
Art Kids
A654 Kio Brown
Info
Art Kids - A652 Kio Brown
747 kr
Art Kids
A652 Kio Brown
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
MerkeArt Kids
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×