Ash sko online

12 Treff

Ash sko tilbyr fasjonable kvalitetssko

Ash sko byr på siste nytt innen. Skomodellene er verdensberømte og er et eksklusivt merke som setter den ekstra finessen på antrekket. Skoene har unike design og er laget med øye for fine detaljer og med førsteklasses materiale.

Italiensk sko med førsteklasses design og materiale

Ash sko er et italiensk skomerke skapt av de brilliante skodesignerne Patrick Ithier og Leonello Calvani. Deres sko-portefølje rommer alle typer sko og har noe for begge kjønn. Imidlertid så kjennetegnes alle skomodellene av sin høye kvalitet. Det store utvalget av sko fra Ash gjør det lett å finne sko som vil matche ditt antrekk og tilbehør, og du finner sko som passer for alle anledninger. For å skape moteriktige sko som passer for alle, så samarbeider Ash med flere av verdens ledende skodesignere. Dette gjør at de stadig kan fornye sitt utvalg og tilby sine kunder det beste av mote for sko.

Ash sko for hverdagsbruk og spesielle anledninger

Ash sko er populær blant de motebevisste som gjerne betaler mer for lekker design og originalitet. Skoene fra Ash er særlig kjent for sitt utsøkte italienske design og lærmateriale. Ash sko passer for de som ønsker en fin og elegant stil. Skoene passer til alle anledninger. Bruk Ash sneakers dersom du vil ha en avslappet, men velkledd stil og Ash boots når du trenger litt tyngre sko og beskyttelse når det er kjølig ute. Skoene fra Ash er fleksible, både i stil og materialer. Du finner blant annet støvler med skaft som du kan brette ned, for en annen stil, og sneakers med stilige detaljer som du godt kan bruke til et finere antrekk.

Behagelig materiale og pleietips

Ash sko er laget med omhu slik at de er både fasjonable og komfortable. Ash lærsko kommer med både tykke og tynne såler til de som ønsker mer høyde eller de som vil ha mer fleksible sko. Yttermaterialet består av lær, skinn, semsket skinn og tekstil, med såler i både gummi, lær og tekstil. Sko fra Ash er særlig kjent for sin gode kvalitet og tilbyr flotte pumps som tåler en ivrig kveld på byen, og som fremdeles ser freshe ut dagen derpå. Flere av skomodellen kommer nemlig med blokkhæl som tåler mye, men som også er utrolig behagelig å gå med. For å få skoene til å vare er det lurt å impregnere skoene før bruk og bruke skohorn for å bevare formen på hælkappen og skoens fasong.

Ash sko online hos Footway

Kjøp dine Ash sko hos oss på Footway. Her kan du utforske en hel skoverden med over 30 000 skomodeller. Vi gir deg fri frakt, gratis retur og dessuten en lynrask levering. Du finner mange eksklusive skomodeller hos oss. Ønsker du å kle deg som kjendisene, så bestill deg et par med Ash pumps på nett hos oss. Med slike sko viser du alle at du setter pris på førsteklasses kvalitet og design. Vi tilbyr sko for hele familien på ét og samme sted. Du får flust med tid til prøve skoene hjemme ettersom vi gir deg 180 dagers åpent kjøp. Velkommen til en trivelig handel hos oss på Footway!

Salg
Ash - Bea
1274 kr
1699 kr
Ash
Bea
Info
Salg
Ash - Eloise
941 kr
1447 kr
Ash
Eloise
Info
Salg
Ash - Diana
973 kr
1497 kr
Ash
Diana
Info
Salg
Ash - Original
1655 kr
1947 kr
Ash
Original
Info
Salg
Ash - Vibration BIS Black/Studs
1160 kr
1547 kr
Ash
Vibration BIS Black/Studs
Info
Ash - Vibration Antique Silver
1547 kr
Ash
Vibration Antique Silver
Info
Ash - Venom Black print snake
1647 kr
Ash
Venom Black print snake
Info
Salg
Ash - Quartz
1424 kr
1899 kr
Ash
Quartz
Info
Salg
Ash - Quartz
1614 kr
1899 kr
Ash
Quartz
Info
Salg
Ash - Dean
1104 kr
1299 kr
Ash
Dean
Info
Salg
Ash - Roxanne
2024 kr
2699 kr
Ash
Roxanne
Info
Salg
Ash - Texas
1874 kr
2499 kr
Ash
Texas
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeAsh
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×