b store sko online

5 Treff

B Store – unike sko med tøffe detaljer

Hvis du leter etter fine sko med unikt design og spennede fargevalg og mønstre, vil du garantert finne noe du liker fra B Store. B Store-skoene er av høy kvalitet og har fantastisk passform. Her kan du finne sko du orker å ha på deg hele dagen, og som passer til mange forskjellige antrekk og stiler.

B Store-sko – punk møter eleganse

B Store ble grunnlagt i London og har gjort stor suksess siden oppstart. Det som virkelig kjennetegner B Store-skoene, er det spesielle designet som føles utrolig originalt, samtidig som de nyeste trendene er tydelig representert i designet. Flere av modellene er tydelig inspirert av den London-baserte punkstilen som ble stor i løpet av 70 -og 80-tallet, men de har også mange elegante modeller med mer klassisk preg. Velg mellom forskjellige tøffe sko med høye hæler, eller finn en nydelig vinterstøvlett du kan bruke både til hverdags og fest.

B Store sko – stylingtips

B Store-skoene har bohemske og rocka vibber. Her finner du sko du kan kombinere med et par slitte og hullete jeans, men også med en søt sommerkjole for en kul og trendy kontrast. Takket være et bredt utvalg stiler kan du enkelt finne et par B Store-sko som passer nettopp din stil.

B Store-sko online på Footway

Skap en trendy og unik look med et par B Store-sko. Her kan du la deg inspireres av spennende stiler og klikke hjem et par B Store-sko allerede i dag! Vi på Footway sender skoene dine raskt av gårde, og vi spanderer alltid fraktkostnadene.
Salg
b store - Janis 12
2250 kr
2647 kr
b store
Janis 12
Info
Salg
b store - Edie9
2250 kr
2647 kr
b store
Edie9
Info
Salg
b store - Anne11
2023 kr
2697 kr
b store
Anne11
Info
Salg
b store - Anne 7
1461 kr
2247 kr
b store
Anne 7
Info
Salg
b store - Anne 7
1760 kr
2347 kr
b store
Anne 7
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
Merkeb store
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×