Blundstone sko online

13 Treff

Kvalitet siden 1870

Blundstones arv strekker seg over tre århundrer, og skoene deres har bådehøy kvalitet og motefaktor. Grunnlagt i 1870 er Blundstone fremdeles etfamilieeid firma basert i Hobart i Tasmania. Med lang erfaring innen arbeidsskoog de kravene som stilles til disse, lager Blundstone lette, slitesterke og fantastiskkomfortable sko til mange anledninger.

Løpesko-teknologi

Sålene er utrustet med SPS «Shock Protection System», som er svært likteknologien i joggesko. Med den holdbarheten og kvaliteten som kjennetegner enarbeidssko og et utseende som kjennetegner en høy motestandard, er Blundstone populærfor både menn, kvinner og barn. Funksjonaliteten til et par Blundstone-sko er vanskeligå utfordre. Selv om skoene er solide arbeidssko, føles de moteriktige og passerfint til for eksempel et par flotte jeans, en lang jakke, eller en pen kjoletil jenter. Utmerket til både en kveld ute på byen eller til hagearbeid.

Originalen er størst

Det er mulig å spore firmaet enda lenger tilbake i tid enn til 1870-tallet,ettersom familien som i dag eier Blundstone, var aktive allerede på 1840-tallet.I dag eier de Blundstone og også det velkjente merket John Bulls fra New Zealand,som kan dateres tilbake til 1930-tallet. Til tross for at Blundstone har en sågammel historie, er det ikke mye som er forandret. Fokuset er fortsatt å lageog selge funksjonelle sko med god kvalitet til et bredt publikum. I dag produseresmer enn 400 000 støvletter hvert år, og det går godt - Blundstone vokser ipopularitet. Aller størst er deres kjente støvlett uten lisser som kalles «TheOriginal» og som i Australia er bedre kjent som  «blunnies».

Sterke sko, sterk utvikling

Et lite team i hjembyen Hobart på en øy i Tasmania utvikler ogkonseptualiserer støvlettene, som deretter produseres i Australia for så å blisolgt over hele verden. Støvlettene utvikles hele tiden, og de finner stadig nyemåter å forbedre dem på. De skriver selv at skoene deres kanskje ser like ut,men det som endres er passformen. Funksjon og finesse, med andre ord. I dag kommermaterialet fra Asia og land som Vietnam, India og Kina, og Blundstone erISO-sertifisert i henhold til ISO9001. De jobber for en bærekraftig produksjonog bidrar til en bærekraftig utvikling. Miljøhensyn er viktig for Blundstone,som jobber for å redusere utslipp av kjemikalier og fossile brensler. Og debryr seg minst like mye om dine føtter: Ikke nok med at Shock-Protection-Systemer støtdempende for undersåttene dine – Blundstone legger også ned mye arbeid isålen, slik at foten hviler naturlig i skoen. På Footway finnes flere modeller fraBlundstone uten lisser, og vi håper du finner dine nye favorittboots her!

Blundstone - 1455 Black Suede Black
1347 kr
Blundstone
1455 Black Suede Black
Info
Blundstone - 1316 Black
1597 kr
Blundstone
1316 Black
Info
Blundstone - Dress Boot Rustic Brown
1447 kr
Blundstone
Dress Boot Rustic Brown
Info
Salg
Blundstone - Blunnies Rigger
637 kr
849 kr
Blundstone
Blunnies Rigger
Info
Blundstone - Safety Boot
1249 kr
Blundstone
Safety Boot
Info
Blundstone - 585 Rustic Brown
1597 kr
Blundstone
585 Rustic Brown
Info
Blundstone - 561 Crazy Horse Brown
1647 kr
Blundstone
561 Crazy Horse Brown
Info
Blundstone - 062 Leather Brown
1397 kr
Blundstone
062 Leather Brown
Info
Blundstone - 510 Leather Black
1397 kr
Blundstone
510 Leather Black
Info
Blundstone - 500 Leather Brown
1397 kr
Blundstone
500 Leather Brown
Info
Blundstone - 531 Leather Black
997 kr
Blundstone
531 Leather Black
Info
Blundstone - 530 Leather Brown
997 kr
Blundstone
530 Leather Brown
Info
Blundstone - 063 Leather Black
1397 kr
Blundstone
063 Leather Black
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
MerkeBlundstone
Farger
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×