Boras sko online

8 Treff

Boras-sko med fokus på kvalitet

Et par sko skal takle mye. Først og fremst skal skoene dine være komfortable og passe føttene perfekt. Dessuten skal du trives med designet og kunne matche skoene dine med forskjellige outfits. Boras-sko er laget av høy kvalitet og har et tidløst og rent design, noe som gjør seg utmerket til diverse klesstiler. Velg blant et variert utvalg av både herre- og damesko.

Boras-sko – historie og kjente modeller

Det tyske skoforetaket Boras har høy fokus på kvalitet og passform. Målgruppen er menn og kvinner med høye krav til passform og design. For deg som leter etter gode sneakers som tilfører noe til antrekket ditt, er det Boras-sko du bør satse på. Velg blant stilige farger som lilla, blått og rødt, eller sats på noe mer diskret, som svart eller grått.

Boras-sko – stiltips og vedlikehold

Selv om du elsker mote, har du sikkert lyst til å sette ditt personlige preg på antrekket og stilen din. Med et par stilige og komfortable Boras-sko som utgangspunkt, kan du bygge opp det personlige antrekket ditt med forskjellige plagg. Boras-sko kan du bruke hele dagen, og de fungerer supert til stilige antrekk, men også til hverdagsantrekket.

Boras-sko online på Footway

Å handle hos oss på Footway er morsomt og enkelt. Det eneste du trenger å gjøre, er å klikke deg frem til de nye Boras-skoene dine, og innen noen få dager har du skoene hjemme. Vi byr på frakten og returen og gir deg alltid 180 dagers åpent kjøp. Vi vil at du skal trives hos oss!
Salg
Boras - Runner
337 kr
449 kr
Boras
Runner
Info
Salg
Boras - Copenhagen
412 kr
549 kr
Boras
Copenhagen
Info
Salg
Boras - Copenhagen
467 kr
549 kr
Boras
Copenhagen
Info
Salg
Boras - Monaco
412 kr
549 kr
Boras
Monaco
Info
Salg
Boras - Monaco
412 kr
549 kr
Boras
Monaco
Info
Salg
Boras - Avio
337 kr
449 kr
Boras
Avio
Info
Salg
Boras - Radical Lo Wr
422 kr
497 kr
Boras
Radical Lo Wr
Info
Salg
Boras - Socca
374 kr
499 kr
Boras
Socca
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeBoras
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×