Chipie sko online

16 Treff

Chipie – sko til å bli glad av

Utrolig komfortable sko som man blir glad av. Chipie har designet behagelige og trendy sko helt siden de begynte å selge sko i 1989. Med fokus på deilige hverdagssko som er gode å gå med, samtidig som de passer perfekt til resten av klærne dine, er Chipie en nødvendighet i skogarderoben. Skoene er avslappede og ungdommelige og lages først og fremst til kvinner og barn. Med sine glade farger og behagelige materialer appellerer skoene til en bred kundegruppe, og de er ypperlige fritidssko!

Fransk kreativitet med Chipie-sko

Chipie ble etablert i desember i 1967 i Carcassonne i Sør-Frankrike. Den da bare 17 år gamle Jean-Michel Signoles opprettet merket etter at han tidligere hadde jobbet med importerte vintageklær fra USA. Chipiefabrikken åpnet dørene 16. desember og fokuserte først og fremst på denimplagg de første årene. Denimplaggene fra Chipie ble svært populære og velkjente på 70-tallet, og det unike merket var som skapt for å gi plagget et unikt uttrykk. Sko begynte de ikke å designe og selge før i 1989, altså drøye 20 år senere! Skoene ble da raskt en stor suksess, og i dag finner du Chipie-sko hos forhandlere over hele verden.

Chipie-sko gir glade barn

Til barn tilbyr Chipie morsomme og fargerike skomodeller som lar barn være barn, uten krimskrams eller merkverdigheter. Dette er sko man blir glad av, rett og slett! Skoene kjennetegnes av fantastisk design rettet mot barn, med morsomme dyremotiv, fantasifullt mønstret fôr og unike materialvalg. Skoene kommer i form av sneakers og boots. Damemodellene fra Chipie kommer stort sett i form av sneakers, der du finner klassiske stoffsko for en behagelig hverdagsstil og skinnsneakers i alle mulige farger og typer fôr. I et par Chipie-sko kan man ikke annet enn å le, hele dagen lang! Bruk gjerne skoene sammen med shorts om sommeren, eller hvorfor ikke til et kort skjørt og en T-skjorte? En trendy sko som passer til de fleste antrekk!

Chipie online på Footway

På Footway finner du Chipie-sko i modeller for dame og barn. Med sine spennende farger og lekne design kommer Chipie-skoene høyt opp på listen over favorittsko! Bestill hjem dine favoritter allerede i dag! Hvis du trenger hjelp med bestillingen eller leveransen, kan du alltid kontakte våre hyggelige medarbeidere på kundeservice, som guider deg videre! Du husker vel at vi tilbyr fri frakt og retur? Da er det bare å handle i vei!
Chipie - Joseph Junior Blue Jean
447 kr
Chipie
Joseph Junior Blue Jean
Info
Chipie - Joseph Kids Blue Jean
447 kr
Chipie
Joseph Kids Blue Jean
Info
Chipie - Josepe ENZ Cerise
447 kr
Chipie
Josepe ENZ Cerise
Info
Chipie - Josepe ENZ Rosa
447 kr
Chipie
Josepe ENZ Rosa
Info
Chipie - Josepe Navy
447 kr
Chipie
Josepe Navy
Info
Chipie - Josepe Jaune Lime
447 kr
Chipie
Josepe Jaune Lime
Info
Chipie - Josepe Bleu Klein
397 kr
Chipie
Josepe Bleu Klein
Info
Chipie - Josepe Pink Lady
397 kr
Chipie
Josepe Pink Lady
Info
Salg
Chipie - Joseph
422 kr
497 kr
Chipie
Joseph
Info
Chipie - Joseph ENZ Pink
497 kr
Chipie
Joseph ENZ Pink
Info
Chipie - Joseph Blue Jean
497 kr
Chipie
Joseph Blue Jean
Info
Chipie - Joseph Navy
497 kr
Chipie
Joseph Navy
Info
Chipie - Joseph Jaune Lime
497 kr
Chipie
Joseph Jaune Lime
Info
Chipie - Joseph Cerise
497 kr
Chipie
Joseph Cerise
Info
Chipie - Joseph Ecru
497 kr
Chipie
Joseph Ecru
Info
Chipie - Joseph Blanc
497 kr
Chipie
Joseph Blanc
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
MerkeChipie
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×