Daniblack sko online

5 Treff

Daniblack-sko – boots og hæler

Hvis du er ute etter en sofistikert stil med feminine trekk, er sko fra Daniblack riktig valg. Daniblack kan tilby et variert sortiment for alle motebevisste kvinner. For deg som elsker å kle deg fint til hverdags, og som gjerne tar på deg høye hæler til slitne jeans, er Daniblack-sko uten tvil et interessant valg.

Daniblack-sko – bakgrunn og kjente modeller

Daniblack er en skobedrift som henvender seg til den moderne kvinnen, hun som følger med på motetrender, og som samtidig vet hva hun vil ha. Merket har hatt stor suksess siden oppstarten og er i dag svært populært. Skoene har en sofistikert og trendy stil, samtidig som de føles eksklusive og luksuriøse.

Daniblack-sko – stil og vedlikehold

Daniblack-sko er alltid av samme høye kvalitet, enten du bestiller hjem tøffe skinnboots eller lekre høyhælte sko til festen. Bruk gjerne skoene til kjole eller jeans og til hverdags og fest. Ta godt vare på skoene ved å bruke egnede skoprodukter for skinn.

Daniblack-sko online på Footway

På Footway finner du alt du trenger, enten du er på utkikk etter stilrene herresko eller behagelige sneakers til hverdagsbruk. Daniblack-sko er det ultimate valget for den motebevisste kvinnen. Bestill enkelt hos oss! Vi tilbyr som vanlig frakt og retur, og du vil alltid ha 180 dagers åpent kjøp.
Salg
Daniblack - Rafael
935 kr
1247 kr
Daniblack
Rafael
Info
Salg
Daniblack - Dapper
583 kr
897 kr
Daniblack
Dapper
Info
Salg
Daniblack - Ebony
823 kr
1097 kr
Daniblack
Ebony
Info
Salg
Daniblack - Aris
681 kr
1047 kr
Daniblack
Aris
Info
Salg
Daniblack - Aris
681 kr
1047 kr
Daniblack
Aris
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeDaniblack
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×