Dico sko online

8 Treff

Dico – sko med dansk design

Stilrene linjer, vakre materialer og fantastisk passform. Vi snakker selvfølgelig om Dico-sko. Dico er et dansk varemerke som tilbyr et variert utvalg av vakre sko til alle trendy kvinner. Her finner du sko som kan brukes hver eneste dag, uansett anledning. Klikk hjem dine Dico-sko allerede i dag og ta dem i bruk innen kort tid.

Dico-sko – historie og kjente modeller

Det danske skomerket Dico ble grunnlagt i København. Med øye for kvalitet, funksjon og design skaper Dico sko i et stilrent, skandinavisk design. Med kun de beste materialer og svært god passform passer Dico-sko alle kvinner som stadig er på farten, og samtidig vil se stilige og sofistikerte ut.

Dico-sko – stiltips og vedlikehold

Ta godt vare på Dico-skoene dine, så vil de vare og vare. Mange av skoene i sortimentet er lagd av lær, så pass på at du bruker dertil egnede skopleieprodukter. Selv om de har kraftige gummisåler, er det best å la Dico-skoene være igjen hjemme når regnet øser ned som verst.

Dico-sko online på Footway

Unn deg noe nytt og lekkert til hverdags! Hos oss på Footway venter en spennende og morsom shoppingopplevelse. Vi har samlet et variert utvalg av Dico-sko til den stilbevisste kvinne. Med fri frakt og retur har du ingenting å tape. Som en ekstra bonus slenger vi på 180 dagers åpent kjøp i tillegg!
Salg
Dico - Abana
1449 kr
2229 kr
Dico
Abana
Info
Salg
Dico - Adaya
1574 kr
2099 kr
Dico
Adaya
Info
Salg
Dico - Adaya
1799 kr
2399 kr
Dico
Adaya
Info
Salg
Dico - Faith
1784 kr
2099 kr
Dico
Faith
Info
Salg
Dico - Elise
1954 kr
2299 kr
Dico
Elise
Info
Salg
Dico - Elise
1649 kr
2199 kr
Dico
Elise
Info
Salg
Dico - Acela
2274 kr
3499 kr
Dico
Acela
Info
Salg
Dico - Lora
1424 kr
1899 kr
Dico
Lora
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeDico
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×