Dirty Laundry sko online

5 Treff

Dirty Laundry-sko til rockejenta

Dirty Laundry er et utrolig populært skomerke som lager komfortable og lekre sko i ulike modeller. Det er den rockete og tøffe stilen som utmerker skoene fra Dirty Laundry. Her kan du hente inspirasjon til nye og trendy antrekk, og bestille hjem Dirty Laundry-sko du liker.

Dirty Laundry-sko – bakgrunn og kjente modeller

Dirty Laundry er en del av selskapet Chinese Laundry, et skomerke som startet opp i 1981. Dirty Laundry er deres eget varemerke og som henvender seg til en yngre målgruppe, nemlig unge mennesker som elsker mote, men som vil sette et særegent preg på antrekket sitt. Dirty Laundry-sko har en urban og rocket touch. Merket benytter kun bra kvalitetsmaterialer.

Dirty Laundry-sko – stil og vedlikehold

Med Dirty Laundry-sko er du alltid klar for dagens utfordringer. Kle deg i favorittklærne dine og skap din helt unike stil. Dirty Laundry passer bra til det meste. Legg helst skoene hjemme når det regner som verst.

Dirty Laundry-sko online på Footway

Er du klar for å bestille hjem lekre og behagelige sko? Det er morsomt og enkelt å handle hos Footway. Vi leverer raskt, og med fri frakt og retur har du ingenting å tape. Bestill hjem favorittskoene dine allerede i dag, så kan vi tilby 180 dagers åpent kjøp.
Salg
Dirty Laundry - Paxton
598 kr
797 kr
Dirty Laundry
Paxton
Info
Salg
Dirty Laundry - Trailblazer
722 kr
849 kr
Dirty Laundry
Trailblazer
Info
Salg
Dirty Laundry - Sada
550 kr
647 kr
Dirty Laundry
Sada
Info
Salg
Dirty Laundry - Preview
487 kr
649 kr
Dirty Laundry
Preview
Info
Salg
Dirty Laundry - Paxton
677 kr
797 kr
Dirty Laundry
Paxton
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeDirty Laundry
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×