Esska sko online

11 Treff

Esska-sko – høy komfort og design

Esska er et skomerke som retter seg mot den moderne kvinnen. Her finner du flotte og trendy sko som ikke har gitt avkall på verken kvalitet, stil eller passform. For du skal ikke måtte velge bare én av disse essensielle egenskapene. Klikk hjem et par fine Esska-sko som sitter perfekt, og som passer til både hverdag og fest.

Esska-sko – historie og konsept

Det britiske skomerket Esska ble grunnlagt av Souraya Karami, en kvinne som først jobbet som arkitekt, men som siden gikk over til sko. Grunntanken var å lage fine sko til kvinner uten å måtte velge enten komfort, stil eller kvalitet, men heller forene de tre egenskapene i én sko. Dette fikk Souraya til, og i dag finnes det mange nydelige sko for kvinner å velge mellom.

Esska-sko – stiltips og pleie

Foran deg har du et kreativt og fint sortiment av Esska-sko i forskjellige modeller. Fra fine sandaletter og kilehæler, skinnstøvler til høsten og sandaler til sommeren. Velg blant en fargerik palett, og finn skoene som snakker til deg. Skoene er like fine til et par jeans som til en penkjole.

Esska-sko online på Footway

Bli inspirert av vårt sortiment av Esska-sko, og klikk hjem favorittene dine i dag. Hos oss på Footway handler du alltid enkelt og effektivt. Frakten trenger du ikke å betale, den spanderer vi. Retur er også gratis, og du får alltid 180 dager med åpent kjøp.
Salg
Esska - Estel
448 kr
597 kr
Esska
Estel
Info
Salg
Esska - Neel
598 kr
797 kr
Esska
Neel
Info
Salg
Esska - Haim
975 kr
1147 kr
Esska
Haim
Info
Salg
Esska - Tilly
876 kr
1347 kr
Esska
Tilly
Info
Salg
Esska - Tilly
1010 kr
1347 kr
Esska
Tilly
Info
Salg
Esska - Hoola
1017 kr
1197 kr
Esska
Hoola
Info
Salg
Esska - Brit
1527 kr
1797 kr
Esska
Brit
Info
Salg
Esska - Wig
616 kr
947 kr
Esska
Wig
Info
Salg
Esska - Jam
673 kr
897 kr
Esska
Jam
Info
Salg
Esska - Dawn
673 kr
897 kr
Esska
Dawn
Info
Salg
Esska - Eza Mushroom
523 kr
697 kr
Esska
Eza Mushroom
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
MerkeEsska
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×