Gola sko online

6 Treff

Gola – sko for alle

I over hundre år har skoene fra Gola vært elsket og aktet av store mengder mennesker. Hvis du stiller høye krav til kvalitet og passform, vil du ikke bli skuffet. Gola-skoene er lagd av mokkaskinn og tekstil og har solide gummisåler. Velg mellom mange flotte farger og modeller i sortimentet.

Gola-sko – historie og kjente modeller

Helt fra begynnelsen av karrieren har Gola vært en stor inspirasjon for sportsmarkedet. Alt begynte på starten av 1900-tallet, da bedriften hadde en liten produksjon. Med årene vokste Gola og begynte å lage kvalitetssko til alle slags idrettsutøvere. I dag er merket internasjonalt anerkjent og elsket av store mengder mennesker.

Gola-sko – stiltips og vedlikehold

Gola-skoene dine kan du bruke i år etter år, så lenge du tar vare på dem. Materialene som benyttes, er skinn og solid tekstil. Gola-sko kan kombineres med en fin dress, en nydelig kjole eller yndlingsjeansene dine. Velg et par Gola-sko i en farge som passer til din personlige stil.

Gola-sko online på Footway

Her har du et fyldig sortiment med treningssko av høyeste kvalitet. Gola-skoene kan brukes både til hverdags og til trening. Finn favorittene dine allerede i dag! Vi på Footway er kjent for våre raske leveranser og hyggelige service – opplev begge! Vi spanderer alltid frakt og retur og gir deg åpent kjøp i 180 dager.
Salg
Gola - Quota Leather
485 kr
647 kr
Gola
Quota Leather
Info
Salg
Gola - Gola Quota Leather
550 kr
647 kr
Gola
Gola Quota Leather
Info
Salg
Gola - Quota
324 kr
499 kr
Gola
Quota
Info
Salg
Gola - Qouta
324 kr
499 kr
Gola
Qouta
Info
Salg
Gola - Qouta
324 kr
499 kr
Gola
Qouta
Info
Salg
Gola - Qouta Leather
485 kr
647 kr
Gola
Qouta Leather
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeGola
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×