Gourmet sko online

9 Treff

Gourmet sko og sneakers

Gourmet sneakers er en skomodell som fungerer til nesten alle klesstiler, som er behagelige å bruke hver dag, og som gir antrekket ditt en tøff stil. Akkurat som med gourmetmat er Gourmet-sko en sann delikatesse. Unn deg selv et par lekkerbiter i dag – det kan være det beste valget for din skohylle noensinne!

Gourmet-sko – historie og kjente modeller

Det amerikansk-italienske selskapet ble startet i 2005 og hadde allerede fra begynnelsen av en unik stil. Gourmet er i dag et verdenskjent selskap som ble grunnlagt av Greg Lucci. Skoene kjennes ultramoderne med store innslag av high fashion, noe som gjør dem virkelig unike. Gourmet bruker bra materialer som er slitesterke og funksjonelle.

Gourmet-sko – stiltips og pleie

Gourmet-sko passer best til bruk i tørt vær hvis du vil at de skal holde seg fine så lenge som mulig. Når regnet øser ned, er det bedre å bytte til støvlene. Du kan med fordel matche dine Gourmet- sneakers både til et litt mer oppdresset antrekk og til et uformelt antrekk.

Gourmet-sko her online på Footway

Vi på Footway er veldig glade over å kunne introdusere dette merket, som definitivt skiller seg ut fra mengden. Du er bare et par klikk unna et par unike, originale og stilige Gourmet-sko! Hos oss kan du forvente rask levering, en vennlig mottakelse og gratis frakt. Vi tilbyr også 180 dagers angrerett og gratis retur.
Salg
Gourmet - The 35 L
712 kr
949 kr
Gourmet
The 35 L
Info
Salg
Gourmet - The 35 LX
749 kr
999 kr
Gourmet
The 35 LX
Info
Salg
Gourmet - Rossi AP
562 kr
749 kr
Gourmet
Rossi AP
Info
Salg
Gourmet - The 35 TX
649 kr
999 kr
Gourmet
The 35 TX
Info
Salg
Gourmet - Quadici LX
977 kr
1149 kr
Gourmet
Quadici LX
Info
Salg
Gourmet - Quattro Skate SN
674 kr
899 kr
Gourmet
Quattro Skate SN
Info
Salg
Gourmet - The 35 LP
749 kr
999 kr
Gourmet
The 35 LP
Info
Salg
Gourmet - Dignan LX
974 kr
1299 kr
Gourmet
Dignan LX
Info
Salg
Gourmet - The 21
974 kr
1299 kr
Gourmet
The 21
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeGourmet
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×