Harley Davidson sko online

7 Treff

Harley Davidson sko

Harley Davidson sko er sko som er produsert av verdens mest kjente motorsykkelvaremerke. De har den samme råheten og kvaliteten som syklene har, de er som skapt for hverandre.

Sko skapt for sykkelen

Harley Davidson er antagelig verdens mest kjente motorsykkelvaremerke. De har i over 100 år laget motorsykler, samt tilbehør til disse. Blant dette tilbehøret har de nå selvfølgelig laget støvler og boots, som brukes på sykkelen. Disse har den samme råheten og kvaliteten som det syklene har, de er som skapt for å gå sammen. Alle menn og kvinner som eier et par Harley Davidson sko, er stolte over dette. Men, det er ikke nødvendig ha en motorsykkel for å kunne bruke skoene, da de er laget med et litt mer anvendelig preg. Dette er sko som passer til absolutt alle.

Harley Davidson sko

Blant Harley Davidson Boots finnes det mange ulike typer sko, med ulike fasonger og bruksområde. De er kjent for en veldig røff stil, noe som en kan se på de ulike bootsene. Harley Davidson har både sko med lav skafthøyde og sko med litt høyere skafthøyde. Harley Davidson Joshua Black er blant de med lav skafthøyde, noe som gjør den lettere anvendelig til det daglige bruk. Dette er en av de litt mer ""beskjedene"" skoene til Harley Davidson. Disse kan brukes til vanlige jeans på dagtid eller til et skjørt senere på kvelden. Bootsene, med høyere skafthøyde, kan også brukes til jeans dersom en vil ha en litt røffere stil en man får med de lave.

Få glede av skoene dine i årevis

Harley Davidson sko er laget av lær med en gummisåle. Dersom du vil at skoene dine skal vare, slik du kan ha glede av dem i flere år, er det viktig å huske at du må pleie dem. Det er ikke så mye som skal til. Når du kjøper sko i skinn er det viktig at du husker å impregnere før du bruker dem første gang, dette gjør at de blir mer vannresistente. Det er også viktig at du gjerne impregnerer dem på nytt et par ganger senere, for å passe på at impregneringen vedvarer. Dersom du husker dette, vil kunne bruke skoene i mange år fremover.

Harley Davidson sko online hos Footway

Harley Davidson Boots til gode priser er noen av skoene du finner hos Footway. Kjøper du skoene dine her, får du alltid rask og gratis levering. Dersom skoene ikke skulle leve opp til dine forventninger, så fortvil ikke. Når du kjøper sko hos oss, har du alltid 180 dagers åpent kjøp, der du kan returnere skoene helt uten ekstra kostnader. Dette er en lett måte å handle sko på!

Salg
Harley Davidson - Model: 422
1784 kr
2099 kr
Harley Davidson
Model: 422
Info
Salg
Harley Davidson - Tropic
1699 kr
1999 kr
Harley Davidson
Tropic
Info
Salg
Harley Davidson - 422 Boot Dark Brown Waxed Lthr
1782 kr
2097 kr
Harley Davidson
422 Boot Dark Brown Waxed Lthr
Info
Salg
Harley Davidson - 170 Mid Boot Black Waxed Lthr
1782 kr
2097 kr
Harley Davidson
170 Mid Boot Black Waxed Lthr
Info
Salg
Harley Davidson - Crazy Horse TDM CI Brown
1498 kr
1997 kr
Harley Davidson
Crazy Horse TDM CI Brown
Info
Salg
Harley Davidson - Seattle Biker Boot Brown Lthr
1782 kr
2097 kr
Harley Davidson
Seattle Biker Boot Brown Lthr
Info
Salg
Harley Davidson - Joshua Black
1145 kr
1347 kr
Harley Davidson
Joshua Black
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeHarley Davidson
Farger
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×