Juicy Couture sko online

6 Treff

Juicy Couture-sko i ungdommelig design

Her finner du vakre Juicy Couture-sko som kommer som et friskt pust inn i moteverdenen. Disse ungdommelige og fargerike skoene passer perfekt for alle motebevisste kvinner. Man kan heller ikke å klage på kvaliteten eller materialene. Velg blant sexy pumps, sommerlige sandaler og lekre vintersko fra det populære varemerket Juicy Couture.

Juicy Couture-sko – historie og kjente modeller

Juicy Couture er et verdensberømt moteforetak med base i California. Foretaket retter seg mot unge kvinner som elsker å kle seg fasjonabelt og lekent. Juicy Couture omfavner virkelig LA, og tar inspirasjonen fra denne hippe byen. Her finner du stilige Juicy Couture-sko av aller høyeste kvalitet og passform.

Juicy Couture-sko – stiltips og vedlikehold

I sortimentet kan du kjøpe alt fra sandaler i vakre farger til varme Juicy Couture-støvletter for høst og vinter. En del sko er laget av ekte semsket skinn og skinn, og kan trenge noe vedlikehold. Juicy Couture-skoene er lekne i designet og kommer ofte i glade farger med vakre detaljer. Juicy Couture-sko blir prikken over i-en til et hvilket som helst antrekk.

Juicy Couture-sko online på Footway

Ønsk alle årets sesonger velkommen i et par utsøkte Juicy Couture-sko. Vi på Footway sender alltid skoene så raskt som mulig, og frakten er selvsagt gratis. Du har god tid til å prøve de nye Juicy Couture-skoene dine. Hos oss får du nemlig alltid 180 dagers åpent kjøp.
Salg
Juicy Couture - Shell
1085 kr
1447 kr
Juicy Couture
Shell
Info
Salg
Juicy Couture - Roxanna
1460 kr
1947 kr
Juicy Couture
Roxanna
Info
Salg
Juicy Couture - J161000
421 kr
647 kr
Juicy Couture
J161000
Info
Salg
Juicy Couture - Candid
1526 kr
2347 kr
Juicy Couture
Candid
Info
Salg
Juicy Couture - Victorie
1233 kr
1897 kr
Juicy Couture
Victorie
Info
Salg
Juicy Couture - Randi
1753 kr
2697 kr
Juicy Couture
Randi
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeJuicy Couture
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×