Kickers sko online

8 Treff

Kickers – sko med smart teknologi

Et par Kickers-sko er mer enn fint design – de er også det selvskrevne valget for alle kvinner, menn og barn som er ute etter komfortable sko med flott design. Kickers ballerinasko, sko og støvler er utformet med en unik teknologi som gjør skoene ekstra komfortable.

Kickers-sko - historie og teknologi

Med god kunnskap om materialer, form og design produserer Kickers virkelig komfortable og stilige sko. Skoene har en unik "Micro Fresh"- og " Cushion Foam"-teknologi, som gir deg en følelse av å ha nye sko hele tiden, og de er utrolig komfortable. Kickers er et populært merke som henvender seg til både kvinner, menn og barn.

Kickers-sko – stiltips og vedlikehold

Kickers-sko er like attraktive sammen med sommerkjolen som til jeans. Hvis du liker skinnsko i tidløst og moderne design, er du garantert å finne et par Kickers som du liker. Mange av skoene i serien er laget av ekte skinn, så etter litt bruk kan det være bra hvis du smører skoene med produkter for lær.

Kickers-sko online på Footway

Komfortable og slitesterke sko er en nødvendighet for alle. Med disse komfortable skoene vil du klare å gå og stå hele dagen. Bestill hjem et par Kickers-sko fra oss her på Footway, så byr vi på frakten. Vi jobber alltid effektivt for at din bestilling skal komme hjem til deg så raskt som mulig.
Salg
Kickers - Artyfisse
673 kr
897 kr
Kickers
Artyfisse
Info
Salg
Kickers - Gemy
762 kr
897 kr
Kickers
Gemy
Info
Salg
Kickers - Fanzine
560 kr
747 kr
Kickers
Fanzine
Info
Salg
Kickers - Zencolor
410 kr
547 kr
Kickers
Zencolor
Info
Salg
Kickers - Zencolor
465 kr
547 kr
Kickers
Zencolor
Info
Salg
Kickers - Zencolor
410 kr
547 kr
Kickers
Zencolor
Info
Salg
Kickers - Bilou (18-24)
373 kr
497 kr
Kickers
Bilou (18-24)
Info
Salg
Kickers - U-Feel
673 kr
897 kr
Kickers
U-Feel
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
MerkeKickers
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×