Kowalski sko online

4 Treff

Kowalski – verdens beste sko?

Det spanske merket Kowalski er kjent for sine kvalitetssko i ekte skinn. Med et fint og moderne design og mange forskjellige modeller og farger tilbyr Kowalski sko til alle trendy kvinner og menn. Merket er det riktige valget for deg som vil ha fine sko av høyeste kvalitet.

Kowalski-sko – historie og kjente modeller

Kowalski ble grunnlagt i Spania og har solgt mengder av trendy sko av høy kvalitet opp gjennom årene. At læret er av høyeste kvalitet, er ingen overraskelse. Spania er tross alt et land som er kjent for nettopp skinnsko og design. Her kan du finne både Kowalski-sneakers og nydelige pumps, sko med kilehæl og boots.

Kowalski-sko – stiltips og vedlikehold

Skinn er et levende materiale som passer godt til sko fordi det er formbart. For at Kowalski-skinnskoene dine skal holde seg fine så lenge som mulig, kan de trenge litt pleie. Bruk dertil egnede skopleieprodukter til skinnsko. Du kan kombinere Kowalski-skoene dine med både kjoler og jeans.

Kowalski-sko online på Footway

Bestill et par lekre Kowalski-sko hos oss på Footway, så spanderer vi frakten! Som vanlig får kundene våre bytte sko helt kostnadsfritt, og du har alltid 180 dagers åpent kjøp. Kowalski er et godt valg, fordi de har trendy sko av høy kvalitet.
Salg
Kowalski - 5083
635 kr
847 kr
Kowalski
5083
Info
Salg
Kowalski - 5082
762 kr
897 kr
Kowalski
5082
Info
Salg
Kowalski - 5086
486 kr
747 kr
Kowalski
5086
Info
Salg
Kowalski - 5087
507 kr
597 kr
Kowalski
5087
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeKowalski
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×