Lady CG sko online

5 Treff

Lady CG – sko for flotte kvinner

Bestill hjem et par lekre Lady CG-sko og kle deg flott og komfortabelt hver dag. Skoene har godt gjennomtenkte detaljer som gjør at skoene skiller seg ut fra mengden. Her finner du blant annet flotte spenner, frynser og dusker som gir det lille ekstra. Velg mellom støvletter, høyhælte sko og boots i flotte farger og med høykvalitets materialer.

Lady CG-sko – bakgrunn og kjente modeller

Lady CG er et kjent varemerke som henvender seg til den motebevisste kvinnen som vet hva hun vil ha. Stilen er trendy, chic og rocket. Materialene som brukes, er ofte behagelige syntetiske materialer eller skinnimitasjoner som gir høy komfort. Velg mellom høyhælte sko, støvletter og herlige høstboots i mange ulike modeller og stiler.

Lady CG-sko – stiltips og vedlikehold

Et par Lady CG-sko kan brukes hver dag, året rundt. Du vil fort oppleve at skoene blir prikken over i-en i et trendy antrekk. Skoene er svært solide og tåler ulike værforhold. Likevel kan det lønne seg å unngå vann. Lekre Lady CG-støvletter passer perfekt til et ettersittende blyantskjørt, høstkåpe og en stilig hatt.

Lady CG-sko online på Footway

Kos deg med shoppingen hos oss på Footway! Vi tilbyr rask leveranse, helt kostnadsfritt. Dessuten er det enkelt å bytte varer hos oss. Vi spanderer nemlig returen og gir kundene våre 180 dagers åpent kjøp. Unn deg et par stilige Lady CG-sko, du også!
Salg
Lady CG - Kansas Long Fringe Boot Brown
258 kr
397 kr
Lady CG
Kansas Long Fringe Boot Brown
Info
Salg
Lady CG - Rubber Sock Black
298 kr
397 kr
Lady CG
Rubber Sock Black
Info
Salg
Lady CG - Kansas Tieson Tan
298 kr
397 kr
Lady CG
Kansas Tieson Tan
Info
Salg
Lady CG - Kansas Zippy Black
290 kr
387 kr
Lady CG
Kansas Zippy Black
Info
Salg
Lady CG - Kansas Long Fringe Boot Black
298 kr
397 kr
Lady CG
Kansas Long Fringe Boot Black
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeLady CG
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×