Lipsy sko online

11 Treff

Lipsy – sko som tar deg til nye høyder

Det er noe helt spesielt med høye hæler. Disse lekre, sensuelle og trendy skoene gjør deg høyere og tilfører et mer moderne og pyntet preg til hele antrekket. I tillegg til høye hæler tilbyr Lipsy sneakers i forskjellige utførelser. Her kan du velge mellom mange lekre høyhælte sko fra populære Lipsy, og finne et par som passer nettopp din stil. Velg mellom mange forskjellige farger og mønstre!

Lipsy-sko – historie og visjon

Lipsy er et britisk selskap som er godt kjent i mange land for sitt trendy design og høye komfortfaktor. Lipsy-skoene er utviklet med tanke på den moderne og ungdommelige kvinnen som alltid er først ute med de siste trendene. Selskapet holder til i motemetropolen London. Her lager de komfortable, fine og solide sko.

Lipsy-sko – stylingtips og pleie

Med et par lekre Lipsy-sko er du klar for en vill utekveld med venner, men også en dag i byen. Lipsy-skoene lages av forskjellige materialer, for eksempel sateng, syntetisk skinn og solide tekstiler. Men det er nok best å legge igjen Lipsy-skoene hjemme når regnet øser ned. Kombiner med en ettersittende kjole eller et par jeans med høyt liv.

Lipsy-sko online på Footway

Kle deg trendy med Lipsy-sko! Vi på Footway har samlet mange forskjellige høye hæler, både ensfargede og med mønster. Vi sender alltid ut bestillinger så fort som mulig. Du betaler aldri frakt eller retur. Vi på Footway gir deg til og med 180 dager med åpent kjøp.
Salg
Lipsy - Baltimore
562 kr
749 kr
Lipsy
Baltimore
Info
Salg
Lipsy - Beatrix
454 kr
699 kr
Lipsy
Beatrix
Info
Salg
Lipsy - Simone
422 kr
649 kr
Lipsy
Simone
Info
Salg
Lipsy - Simone
422 kr
649 kr
Lipsy
Simone
Info
Salg
Lipsy - Jaguar
485 kr
647 kr
Lipsy
Jaguar
Info
Salg
Lipsy - Amy
635 kr
747 kr
Lipsy
Amy
Info
Salg
Lipsy - Alabama
453 kr
697 kr
Lipsy
Alabama
Info
Salg
Lipsy - Annie
635 kr
747 kr
Lipsy
Annie
Info
Salg
Lipsy - Sammy
421 kr
647 kr
Lipsy
Sammy
Info
Salg
Lipsy - Jaguar
550 kr
647 kr
Lipsy
Jaguar
Info
Salg
Lipsy - Kourtney
453 kr
697 kr
Lipsy
Kourtney
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeLipsy
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×