Little Marcel sko online

3 Treff

Little Marcel – sko for tøffe barn

Her finner du flotte og behagelige sko til alle tøffe barn. Little Marcel-sko er av beste kvalitet og har et trendy og praktisk design. Gi barna dine de beste forutsetningene når de skal leke og ha det morsomt utendørs. Her finner du bra og solide sko av syntetiske materialer som tåler de fleste værforhold.

Little Marcel-sko – bakgrunn og kjente modeller

Det franske skomerket Little Marcel har i mange år produsert fantastiske og solide sko til barn. Materialene som brukes, er ofte syntetiske, noe som gjør skoene praktiske og holdbare. Little Marcel representerer en kreativ mote og tilbyr sneakers og sko til alle barn. Finn solide og behagelige sko til barna fra Little Marcel.

Little Marcel-sko – stiltips og vedlikehold

Med produkter fra Little Marcel har barna sko som kan brukes året rundt! Det syntetiske materialet sørger for at skoene tåler det meste, men når det høljer ned ute, er det nok best å finne frem gummistøvlene. I sortimentet finner du flotte sko i ulike farger som barna vil elske. Skoene passer like bra i barnehagen og på skolen som i bursdagsselskapet.

Little Marcel-sko online på Footway

Nå slipper du å reise inn til byen for å kjøpe nye sko til barna. Hos oss på Footway kan du bestille hjem deilige Little Marcel-sko på noen minutter. Vi gir deg 180 dagers åpent kjøp, slik at barna har tilstrekkelig med tid til å teste skoene. Vi spanderer også frakt og retur.
Salg
Little Marcel - Baxy J
337 kr
449 kr
Little Marcel
Baxy J
Info
Salg
Little Marcel - Bastreety J
299 kr
399 kr
Little Marcel
Bastreety J
Info
Salg
Little Marcel - Bastreety J
339 kr
399 kr
Little Marcel
Bastreety J
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeLittle Marcel
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×