Maloles sko online

3 Treff

Maloles – spanske designersko

Maloles er et spansk varemerke som er kjent for å lage originale, komfortable og gjerne søte sko til kvinner. Du kan finne flere vakre skomodeller her hos oss. Klikk på skoen du liker for å lese mer om modellen.

Maloles-sko – historie og kjente modeller

Den spanske designeren som står bak varemerket, bestemte seg tidlig for å lage sko til kvinner. Maloles vil tilby den travle kvinnen en feminin og original skomodell som er like fin til hverdags som på jobb. Det er denne filosofien som har gjort Maloles til en stor suksess blant kvinner over hele verden.

Maloles-sko – stiltips og vedlikehold

Sko fra Maloles er litt mer feminine og søte enn andre skomodeller. De holder fantastisk høy kvalitet, noe du vil merke på holdbarheten og passformen. Du finner flere forskjellige typer skomodeller her hos oss. Vi har både Maloles ballerina og Maloles støvler i sortimentet vårt. Unn deg et par nye favorittsko du også.

Maloles online på Footway

Vi på Footway gjør det enkelt for deg å finne og kjøpe nye sko. Når du bestiller sko fra oss, passer vi på at du får prøvd skoene ordentlig ved å gi deg åpent kjøp i 180 dager. Vi spanderer selvsagt frakten, og eventuell retur også, i tilfelle du ønsker å levere tilbake noe du har kjøpt.
Salg
Maloles - Vahina
2728 kr
4197 kr
Maloles
Vahina
Info
Salg
Maloles - Mily
1233 kr
1897 kr
Maloles
Mily
Info
Salg
Maloles - Cani
1610 kr
2147 kr
Maloles
Cani
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeMaloles
Farger
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×