Mavic sko online

5 Treff

Mavic – sykkelsko fra sykkelspesialistene

Mavic er en bedrift de fleste syklister har hørt om. De lager nemlig både sykkeldeler og fine sko med gjennomtenkt design. Her hos oss på Footway kan du finne skikkelig gode Mavic-sykkelsko. Ta sykkelopplevelsen til nye høyder allerede i dag. Med sko fra Mavic blir sykkelturen lett som en lek.

Mavic-sko – historie og modeller

Dette franske selskapet ble grunnlagt allerede i 1889 i Lyon. De produserte alle slags deler til både sykler og biler. I dag er det et av verdens største sykkelselskaper, og de produserer også sko. Du kan finne mange forskjellige typer sykkelsko hos oss. Klikk på en spesifikk modell for å lese mer om den.

Mavic-sko – bruksområder og materialer

Sko fra Mavic er lagd for å tåle alle typer terreng og underlag, og for å gjøre sykkelturen lettere. De fleste modellene består av syntetisk materiale og perforert netting som lar føttene puste. Mange av Mavics skomodeller, som Crossmax, har også en antibakteriell innersåle som gjør at skoene holder seg freshe lenge.

Mavic online på Footway

Handle dine Mavic-sko her hos oss på Footway. Vi har et stort sortiment med komfortable sko som kan brukes til alle former for sykling. Du får hele 180 dager med åpent kjøp, så du kan være helt sikker på at skoene passer. I tillegg til det spanderer vi både frakt og retur. Vi gjør det enkelt å kjøpe nye sko.
Salg
Mavic - Scape
746 kr
1147 kr
Mavic
Scape
Info
Salg
Mavic - Pulse
518 kr
797 kr
Mavic
Pulse
Info
Salg
Mavic - Cruize
560 kr
747 kr
Mavic
Cruize
Info
Salg
Mavic - Giova
746 kr
1147 kr
Mavic
Giova
Info
Salg
Mavic - Peloton
551 kr
847 kr
Mavic
Peloton
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
MerkeMavic
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×