MCS sko online

4 Treff

MCS – amerikansk og italiensk design

MCS fremstiller sko med inspirasjon fra den amerikanske ville vesten, for alle som ønsker en tøffere design med jordfarger. De stilige skoene passer til de fleste stiler. Finn et par nye sko fra MCS her hos oss!

MCS-sko – historie og kjente modeller

Merket ble grunnlagt i 1970 og fokuserte på å kombinere italiensk kvalitet med den amerikanske Wild West-kulturen. MCS var tidligere kjent som Marlboro Country Store. Et par år etter starten skiftet merket navn til Marlboro Classics, og deretter til nåværende MCS. Deres sko har fortsatt beholdt sin opprinnelige ville vesten-stil.

MCS-sko – stiltips og skopleie

Skoene du finner her hos oss fra MCS, passer til flere forskjellige stiler og er hovedsakelig laget av naturlige materialer, som semsket skinn og lær. Dette gir skoene en behagelig passform og følelse. MCS-sko passer like bra til hverdags som til fest!

MCS-sko online på Footway

Handle hos oss du også! Vi på Footway gjør det enkelt for deg å handle sko på nettet. Du finner ikke bare et bredt spekter av ulike skomerker og skomodeller, men får også gratis frakt og fri retur når du handler hos oss. Vi setter helt enkelt kunden først. Handle hos oss, du også!
Salg
MCS - CFY0369
486 kr
747 kr
MCS
CFY0369
Info
Salg
MCS - CXO0012
941 kr
1447 kr
MCS
CXO0012
Info
Salg
MCS - CXCB015
1136 kr
1747 kr
MCS
CXCB015
Info
Salg
MCS - CXM0124
1235 kr
1647 kr
MCS
CXM0124
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeMCS
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×