Miezko sko online

7 Treff

Miezko-sko – tøft og unikt design fra Brasil

Leter du etter sko som kan komplettere og forbedre stilen din, er skoene fra Miezko perfekte for deg. Det originale designet på disse skoene setter virkelig prikken over i-en på antrekket ditt. Du finner flere flotte modeller å velge mellom her på Footway.

Miezko-sko – bakgrunn og kjente modeller

Dette merket ble etablert i Brasil og har virkelig hentet inspirasjon fra landets særegne og fargerike kultur. Miezko bestemte seg tidlig for å skille seg ut med sitt design. Skoene passer best til personer som liker å synes og stå i sentrum. Skoene har et modig og originalt design som virkelig skiller seg ut fra mengden.

Miezko-sko – stil og vedlikehold

Miezko har unike og originale sko som umiddelbart vil tiltrekke seg oppmerksomhet. Regn med å motta mange komplimenter når du har på deg disse skoene. Det tøffe designet passer både til en fargerik og en mer oppdresset stil. Det er lett å finne sko fra Miezko som passer din klesstil.

Miezko-sko online på Footway

Bestill dine Miezko-sko hos oss på Footway allerede i dag. Vi sørger for å du får skoene dine hjem så fort som mulig. For oss står kunden alltid i sentrum, derfor spanderer vi både på frakt og retur og gir deg hele 180 dagers åpent kjøp.
Salg
Miezko - M2307
710 kr
947 kr
Miezko
M2307
Info
Salg
Miezko - M2394
635 kr
847 kr
Miezko
M2394
Info
Salg
Miezko - Lilla
1160 kr
1547 kr
Miezko
Lilla
Info
Salg
Miezko - Wendi
935 kr
1247 kr
Miezko
Wendi
Info
Salg
Miezko - Wendi
635 kr
747 kr
Miezko
Wendi
Info
Salg
Miezko - Marieva
847 kr
997 kr
Miezko
Marieva
Info
Salg
Miezko - Angela
762 kr
897 kr
Miezko
Angela
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeMiezko
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×