Mina sko online

8 Treff

Mina-sko – komfortable og fine barnesko

Mina er et merke som har rettet seg inn på å lage sko til barn. Det er noe de virkelig har greie på. I sortimentet vårt finner du flere forskjellige skomodeller til barn, alt fra tøffe boots til stilrene Mina ballerinasko. Skoene har mange fine detaljer og er lagd for å føles komfortable hele dagen lang.

Mina-sko – historie og modeller

Selskapet Mina har lagd sko i mange år. Hos oss på Footway finner du et variert utvalg. Sortimentet omfatter både støvler og boots og ballerinasko, flats og komfortable semskede sko. Det er lett å finne et nytt par favorittsko hos oss. Med sko fra Mina får du en original stil.

Mina-sko – stiltips og pleie

Mina-skoene du finner i sortimentet vårt, passer til de litt eldre barna og ungdommene som vil ha en unik og trendy stil. Skoene er også komfortable å ha på seg, noe som er ekstra viktig for barn og ungdommer, siden føttene deres fortsatt vokser. Skoene kan kombineres med de fleste stiler.

Mina-sko online på Footway

Kjøp et par nydelige sko fra Mina her hos oss. Vi har mange fine skomodeller du kan velge mellom. Når du kjøper sko fra oss på Footway, trenger du ikke å betale for frakt, den spanderer vi. Vi gir deg også gratis retur og åpent kjøp i hele 180 dager!
Salg
Mina - Sam
509 kr
599 kr
Mina
Sam
Info
Salg
Mina - Sam
509 kr
599 kr
Mina
Sam
Info
Salg
Mina - Moustache
299 kr
399 kr
Mina
Moustache
Info
Salg
Mina - Eye
259 kr
399 kr
Mina
Eye
Info
Salg
Mina - Ziggie
412 kr
549 kr
Mina
Ziggie
Info
Salg
Mina - Moccie
487 kr
649 kr
Mina
Moccie
Info
Salg
Mina - Star
552 kr
649 kr
Mina
Star
Info
Salg
Mina - Star
552 kr
649 kr
Mina
Star
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
MerkeMina
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×