Moma sko online

2 Treff

Moma – ekte italienske skinnsko

Moma er et skomerke som lenge har laget lekre designerskinnsko. De vakre skinnskoene fra Moma gir en elegant og eksklusiv følelse. Det er lett å forstå hvorfor. Moma kombinerer nemlig italiensk skomakertradisjon med moderne design på en utmerket måte. Et naturlig valg for den som ønsker ekte skinnsko fra Italia.

Moma-sko – bakgrunn og kjente modeller

Bedriften Moma ble opprettet i 1975 av brødrene Gironacci. De klarte å videreutvikle lidenskapen for solid skomakerkunst til å bli en vellykket virksomhet som selger sko over hele verden. Moma lager skinnsko til både menn og kvinner. Ofte lager de sko med helt unike trekk, som likevel beholder den klassiske stilen.

Moma-sko – stil og vedlikehold

Hos oss på Footway kan du velge mellom flere fine skinnsko fra Moma. Nesten alle sko fra merket er laget av skinn. Siden skinn både kan tørke og sprekke, er det viktig å ta vare på skoene, slik at de holder i mange år. Bruk ulike skoprodukter beregnet på skinnsko.

Moma-sko online på Footway

Velg og vrak blant våre flotte sko fra Moma og bestill dine favoritter allerede i dag. Når du kjøper sko på Footway, betaler du ikke for frakten. Den spanderer vi! Dessuten har du hele 180 dagers åpent kjøp. Dette gir deg tid nok til å prøve skoene.
Salg
Moma - Military boots Grey textile
1235 kr
1647 kr
Moma
Military boots Grey textile
Info
Salg
Moma - Italian Boots Brown Leather
811 kr
1247 kr
Moma
Italian Boots Brown Leather
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeMoma
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×