Montrail sko online

2 Treff

Montrail – sko for deg med høye krav!

Montrail-sko er utmerket for korte og lange gåturer og raske løpeturer ute i naturen. Leter du etter sko som kan håndtere alle naturens utfordringer, så er Montrail-sko noe for deg. Med sko fra Montrail kan du se bra ut samtidig som du har på deg komfortabelt og funksjonelt fottøy.

Montrail-sko – historie og kjente modeller

Montrail er et selskap som ble grunnlagt i 1993, og deres fokus allerede da var å skape en sko som kan håndtere alle typer terreng og utfordringer. Hva som skiller sko fra Montrail fra andre varemerker, er at Montrail har spesialtilpassede innleggssåler, og disse gir deg god støtte og avlaster føttene effektivt.

Montrail-sko – stiltips og pleie

Selv om skoene fra Montrail primært er konstruert for å være så funksjonelle og praktiske som mulig, har selskapet en rekke stilige og veldesignede sko. Du vil finne alt du trenger for å kunne ta vare på de holdbare skoene her hos oss, slik at du kan nyte skoene i mange år fremover.

Montrail-sko – online på Footway

Bestill et par praktiske terrengsko fra Montrail! Når du kjøper sko fra oss på Footway, får du ikke bare rask levering av din bestilling – vi tilbyr i tillegg fri frakt. Husk at vi har hele 180 dagers retur, noe som gir deg god tid til å teste om skoene passer i ditt eget hjem.
Salg
Montrail - Rouge Fly
592 kr
697 kr
Montrail
Rouge Fly
Info
Salg
Montrail - Badrock
720 kr
847 kr
Montrail
Badrock
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeMontrail
Farger
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×