Ocra sko online

7 Treff

Herlige barnesko fra Ocra

Hvis du ønsker å kjøpe miljøvennlige og stilfulle barnesko, er det italienske varemerket Ocra det perfekte valget for deg. Ocra produserer barnesko for både gutter og jenter.

Miljøvennlig filosofi med Ocra sko

Ocra-sko er laget med tanke på miljøet, og merket har "back to nature" som motto, og en ambisjon om å produsere sko uten negativ påvirkning på natur og miljø. Det gjør at du med god samvittighet kan handle vakre og miljøvennlige Ocra-sko til dine barn. Ocra kommer fra Italia og har også sin produksjon der.

Ocra-sko – modeller og materialer

Ocra-sko er tilgjengelige i flere forskjellige modeller, både luftigere lave sko til våren og sommeren og mer ordentlige boots og støvler for høsten og vinteren. Hvis du tar vare på skoene dine og både impregnerer og smører læret, varer de lenger og kan arves av søsken og bekjente – en ekstra innsats for miljøet!

Handle Ocra-sko til dine barn online

Her på Footway kan du handle miljøvennlige og søte Ocra-sko på nettet. Vi tilbyr rask levering, gratis frakt og retur samt åpent kjøp i 180 dager. Bestill online og test ditt barns nye favorittsko hjemme i ro og fred!
Salg
Ocra - Stella
637 kr
849 kr
Ocra
Stella
Info
Salg
Ocra - Stella
637 kr
849 kr
Ocra
Stella
Info
Salg
Ocra - New Kafir
637 kr
749 kr
Ocra
New Kafir
Info
Salg
Ocra - New Kafir
599 kr
799 kr
Ocra
New Kafir
Info
Salg
Ocra - Vitello
524 kr
699 kr
Ocra
Vitello
Info
Salg
Ocra - Model 30172
849 kr
999 kr
Ocra
Model 30172
Info
Salg
Ocra - Model 30172
849 kr
999 kr
Ocra
Model 30172
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeOcra
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×