Sko

5 Treff

Kultklassikeren Reebok Pump

Med et par Reebok Pump på foten er du garantert et par sko som sitter svært godt takket være de tekniske egenskapene ved skoen, den såkalte Pump-teknologien. I tillegg til å sitte godt og være deilig på foten, har de også et sporty og kult uttrykk som gir deg en avslappet stil. Skoen har nærmest blitt som en kultklassiker å regne, og finnes i dag i mange ulike utforminger – noen har bibeholdt den brede passformen med høyt skaft, andre modeller er slankere i uttrykket og således mer lik de sneakers-modellene som er populære i dag.

Reebok Pump – banebrytende inflasjonsteknologi

Den første Reebok Pump-skoen ble lansert i 1989, og denne modellen fra Reebok var den første skoen som hadde en intern inflasjonsmekanisme. Denne regulerte den unike puten i den nedre og øvre tungen på skoen, noe som førte til at skoen ble låst rundt ankelen. Det var den amerikanske NBA-stjernen Dominique Wilkins – kjent som en av de beste dunkerne i NBAs historie – som introduserte skoene i en TV-reklame, til umiddelbar suksess. På nesten 30 år har denne modellen vært relansert flere ganger, blant annet i 2005 under navnet the Pump 2.0, og finnes i dag i varianter til både kvinner, menn og barn.

Reebok Pump – ulike farge- og materialkombinasjoner

Reebok Pump kommer i mange forskjellige modeller som har ulike kombinasjoner av materiale, farger og dekor. Noen av de mest vanlige materialene som brukes i disse skoene, er tekstil og syntet. De har som oftest også en såle av gummi. Hvis skoene er til utendørsbruk, så burde du impregnere disse før bruk med en spray/smurning tilpasset materialet. Husk at sneakers ikke burde brukes når det renger, selv om de tåler litt overfladisk vann. For at de skal holde seg fine i lengden burde de tas vare på fra første stund i henhold til vedlikeholdsrådene fra produsenten.

Reebok Pump er for deg som liker sko som vises

De klassiske Reebok Pump kommer i en bred og litt klumpete passform med høye skaft, så dette er absolutt sko for deg som liker at skoene vises. En Reebok Pump-modell passer veldig godt til jeans med litt avslappet passform, men kan også være kul til jeans i en trangere modell. Skoene kan også kle ned en kjole eller et skjørt hvis du ikke ønsker å være for pyntet i en festlig sammenheng. Reebok Pump er uansett veldig gode hverdagssko som passer perfekt for deg som ønsker litt ekstra stabilitet rundt ankelen. Reebok Pump kommer også i smalere varianter, også som treningssko.
Reebok - Versa Pump Omni Lite Batik Blue/Yellow/Stone/Wht
397 kr
Reebok
Versa Pump Omni Lite Batik Blue/Yellow/Stone/Wht
Info
Salg
Reebok - Versa Pump Omni Lite
297 kr
349 kr
Reebok
Versa Pump Omni Lite
Info
Reebok - Cardio Pump Fusion Black/White/Steel
1197 kr
Reebok
Cardio Pump Fusion Black/White/Steel
Info
Salg
Reebok - Versa Pump Omni Lite
259 kr
399 kr
Reebok
Versa Pump Omni Lite
Info
Reebok - Versa Pump Omni Lite Black/Blue Sport/Solar Green
397 kr
Reebok
Versa Pump Omni Lite Black/Blue Sport/Solar Green
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×