Rokin sko online

19 Treff

Rokin sko kombinerer kvalitet og modernitet

Rokin lager klassiske sko etter tradisjonell skomaker kunst og kombinerer det med et moderne og røft uttrykk. Rokin sko er av høy kvalitet og de bruker utelukkende ekte lær og materialer av ypperste klasse.

Svensk merkevare med aner fra Holland

Rokin er et skomerke som ble etablert i Stockholm i 2006. Christoffer Brattin er hoved designer og grunnlegger av merket. Han har hentet inspirasjon fra den svenske vestkysten, samt fra 1970- og 80-tallets subkulturer. Derav kan man se at punk og indiepop preger mange av modellene. Navnet Rokin, har designeren hentet fra en stor gate i Amsterdam i Nederland. Duen i logoen, skal, foruten og symbolisere fred og kjærlighet, symbolisere det urbane livet i byen, som også er en inspirasjonskilde. Rokin skoene blir produsert i Oporto regionen i Portugal, som har lange tradisjoner i skomakerhåndverk, og sørger for førsteklasses kvalitet.

Rokin sko kan løfte et antrekk

Rokin lager sko av mykt kvalitets lær og andre materialer av høy kvalitet. Skoene er klassiske og tøffe på samme tid. Rokin boots finnes i alt fra kraftige, røffe vinterboots til den litt lettere vår-varianten, som Rokin Jeremy. Rokin Roy er en annen ""best-seller"" som finnes med glidelås eller snøring. Disse støvlene kler både en avslappet hverdagsstil, men kan også kombineres med pene jeans og skjorte, for en mer pyntet anledning. Skoene har fine, forseggjorte detaljer, noe som gjør at de i seg selv kan løfte et antrekk. Det finnes et stort utvalg av modeller, slik at alle skal kunne finne sin favoritt uavhengig av alder og stil.

Tradisjonelt håndverk og førsteklasses kvalitet

Rokin sko produseres på fabrikker med lange tradisjoner i skomakeryrket og deres tradisjonelle håndverk. Her er det to fabrikker, der den ene spesialiserer seg på boots. Det blir kun brukt lær av førsteklasses kvalitet, og det bør behandles deretter. Sørg derfor for å impregnere skoene dine godt, og tørke av de med en fuktig klut hvis det trengs. Skinnet er mykt, noe som gir skoen en god passform og en behagelig følelse på foten. Hvis de stelles pent med vil skinnet bare bli finere og finere ved bruk. Rokin lager også sko av andre slitesterke materialer, som for eksempel canvas.

Rokin sko online hos Footway

Ditt neste par sko bør være kvalitetssko som holder lenge. Handle Rokin sko i dag, her på Footway. Vi tilbyr hurtig levering og gratis frakt. Det er åpent kjøp i 180 dager, noe som gir deg tid til å prøve skoene hjemme, før du bestemmer deg. Skulle de ikke passe, tilbyr vi også gratis retur. Ta kontakt med vår kundeservice dersom du har noen spørsmål, så skal vi gjøre vårt beste med å hjelpe deg.

Salg
Rokin - Mark Strap Boot Black
1612 kr
1897 kr
Rokin
Mark Strap Boot Black
Info
Rokin - Cosmo Lace Boot Tan
1897 kr
Rokin
Cosmo Lace Boot Tan
Info
Salg
Rokin - Roy Zip Boot Tan
1527 kr
1797 kr
Rokin
Roy Zip Boot Tan
Info
Rokin - Roy Zip Boot Black
1797 kr
Rokin
Roy Zip Boot Black
Info
Rokin - Roy Lace Boot Brown
1897 kr
Rokin
Roy Lace Boot Brown
Info
Rokin - Roy Lace Boot Black
1897 kr
Rokin
Roy Lace Boot Black
Info
Salg
Rokin - Platformer
1233 kr
1897 kr
Rokin
Platformer
Info
Salg
Rokin - Ranchero
1656 kr
2547 kr
Rokin
Ranchero
Info
Salg
Rokin - Pascal Derby
1160 kr
1547 kr
Rokin
Pascal Derby
Info
Salg
Rokin - Pascal Chukka
1169 kr
1799 kr
Rokin
Pascal Chukka
Info
Salg
Rokin - Ryder Derby
1234 kr
1899 kr
Rokin
Ryder Derby
Info
Salg
Rokin - Ryder B Brown
1442 kr
1697 kr
Rokin
Ryder B Brown
Info
Salg
Rokin - Ryder 401 Brown
1272 kr
1497 kr
Rokin
Ryder 401 Brown
Info
Salg
Rokin - Ryder 400 Black
1123 kr
1497 kr
Rokin
Ryder 400 Black
Info
Salg
Rokin - Ryder Brown
1400 kr
1647 kr
Rokin
Ryder Brown
Info
Salg
Rokin - Ryder Black
1400 kr
1647 kr
Rokin
Ryder Black
Info
Salg
Rokin - Jeremy Brown
1187 kr
1397 kr
Rokin
Jeremy Brown
Info
Salg
Rokin - Jeremy Black
1187 kr
1397 kr
Rokin
Jeremy Black
Info
Salg
Rokin - Damien Brown
1187 kr
1397 kr
Rokin
Damien Brown
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
MerkeRokin
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×