Tøfler ersom en enda lang ferie for føttene dine. Å sette ned føttene i et par myketøfler er som å ta ferie, og samtidig komme hjem. Nært i slekt med sandaler menmer anpasset for bekvemmelighet enn for fest, tøflene er dine føtters frelser.

Våre mestpopulære tøfler kommer fra den tyske tøffelgiganten Birkenstock som har imponertpå verden lenge takket være sitt arbeid med naturmateriale som korkeik. Delager også tøffelen ergonomisk gjennom å fylle ut buen og dermed får hele fotendin den støtten den trenger. De fleste tøffeleiere har et par hederligeBirkenstock å bruke når føttene trenger litt ekstra omsorg – noe som faktiskgjelder for hver dag. Mange som bruker Birkenstock bruker dem hele tiden.

Under tøffelkategorien finner du også en klassiske treskoen, vårt mest populæremerke er Mohedatoffeln, som har vært med helt siden 1800-tallet. Hos oss finnerdu mange modeller men den som drar mest klikk til seg er Alfred Black med sittnattsvarte lær og stabil tresåle.

Om du synes at tre er litt for hardt, sjekk utet par gode, myke tøfler fra danske Glerups. Disse tøflene er produsert i 100%naturlig ull og varmer føttene dine ordentlig. En solklar kandidat når snøensniker seg inn på plenen eller om høsten når du koser deg i sofaen med en brabok. Glerups tøfler anpasser seg og følger formen på føttene dine, derfor blirde enda bedre!

Svenske Shepherd lager også de varme, gode tøfler i saueskinn med semsket såle.Av mange blir den kalt ”antikktøffelen”, modellen Magnus er en lysende valg forkjølige eller kalde dagen innendørs – og også det beste å sette ned føttene ihver morgen. Like motvillig som du vil våkne uten dyne eller pute vil føttenedine settes rett ned på et kaldt tregulv. Et par saueskinnstøfler vekkerføttene dine på varmeste og triveligste tenkbare måte!

En annen svensk storselger, Kavat, føddes på 1970-tallet med opprinnelse fraRagnar Karlsson sitt arbeid på C.A. Jonssons Skofabrikk. Vi kan ikke annet ennå elske Ragges sitat om sko produsering: ”Ingen jævla dritt”. I dag har Kavatet folkekjært sko merke der deres barnesko blir likt av mange. På Footwayselger vi blant annet Munkedal og Pitea-tøflene som smør i solskinn og noeannet hadde vel vært merkelig når vi jobber etter devisen ”Ingen jævla dritt”.

Men hva du enn leter etter, er det korkeikstøfler for buen, tresko forhverdagen, kostøfler for kalde morgner eller 

Sandaler & Tøfler

|

Side 1 av 44

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

Merke
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×