Sebastian sko online

6 Treff

Sebastian – sko for en eksklusiv stil

Sebastian er et merke for deg som mener at luksus og glamour er en selvfølge. Med Sebastian sko kan du møte hverdag og fest med eksklusiv eleganse og stil.

Ulike modeller fra Sebastian-sko

Sebastian-sko kommer i flere ulike modeller, der smak og anledning bestemmer skovalget. Velg mellom høye hæler, lavere varianter eller flate sko til vår, sommer og innendørsbruk. På kjøligere dager er modeller som Sebastian-boots et opplagt valg, med sine elegante, men likevel varme sko. I tillegg til å tilby ulike modeller kan Sebastian tilby stor variasjon av farger og materialer, slik at du kan finne en sko som faller nettopp deg i smak.

La Sebastian-sko bli en del av stilen

La dine Sebastian-sko bli en del av uttrykket ditt og match dem med dagens antrekk. Ved å forene skoene med resten av antrekket skaper du et helhetlig og stilbevisst inntrykk. En gitt skostil kan også være stildannende og fungere som en signatur, en oppgave de karakteristiske skomodellene fra Sebastian passer perfekt til.

Kjøp Sebastian-sko online

Bestill skoene dine fra Sebastian online hos oss på Footway. Vi tilbyr alle kunder rask leveranse etter utført bestilling, slik at du får rask tilgang til de nye skoene dine. Du har dessuten 180 dagers åpent kjøp i tillegg til fri frakt og retur.
Salg
Sebastian - Burant
3950 kr
4647 kr
Sebastian
Burant
Info
Salg
Sebastian - Burner
3638 kr
5597 kr
Sebastian
Burner
Info
Salg
Sebastian - Pitcip
3866 kr
5947 kr
Sebastian
Pitcip
Info
Salg
Sebastian - Veliro
2306 kr
3547 kr
Sebastian
Veliro
Info
Salg
Sebastian - Burant
3021 kr
4647 kr
Sebastian
Burant
Info
Salg
Sebastian - Pizner
1818 kr
2797 kr
Sebastian
Pizner
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeSebastian
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×