Sneakerener kongen av sko. Utrolig trendy, sykt populær og allsidig slik at du blir heltforundret. Her på Footway har vi samlet på oss sykt mange sneakers fra mangeulike leverandører. Her finner du sneakers fra Converse, Nike, Adidas, Reebok,Vans, Puma og mange andre merker. Det fins sneakers i mange farger, for damer,herrer og barn.

Frabegynnelsen var sneakers bare sportssko, der bruksområdet var begrenset til densporten som skoen var produsert for, som basket og tennis. Men ganske tidligbegynte sneakeren å brukes til hverdags. Takket være det sportslige,ungdommelige utseendet var skoene gitt til å være på en manns føtter.

I dag tar vi navnet for gitt men det kommer faktisk fra Henry Nelson McKinney,en reklamemann som år 1917 ga skoen navnet sitt ettersom den var så stille atdu kunne sneake (snike) uten at det hørtes, takket være gummisålen.

I dag er skoen blant de mest populære og du serden overalt; til jeans, dress, skjørt, shorts og til og med alle mulige slagsstiler; oppkledt, rock-stil, skittent, hverdagslig og til fest. Sneakers, ellersneaks som det også kalles, burde ha et hjem i alles klesskap.

Våre mest populære sneakers kommer fra Reebok, Adidas, Nike og Converse. HosReebok finner du blant annet Classic Leather for både jenter og gutter ogAdidas som med sin Superstar-modell klatrer høyt opp blant våre favoritter.Modellen er Adidas sin høvding og har akkurat som mange andre kjente sneakers sinbakgrunn i basket. Superstar kom allerede i slutten av 1960-tallet og bleutrolig etterlengtet med en gang. I dag ser du den overalt. Converse ChuckTaylor All Stars er med enn klassisk og ble lansert allerede 1917, som enbasketsko. I dag er Converse det naturlige valget for en litt mindre sportsligog mer casual look, passer like bra til skinnjakken som dressen.

Nike har takket være sine banebrytende modeller tatt seg frem som det størstesneakermerket i historien og mer eller mindre endret det viset vi ser påsneakers: i dag fins det mange som samler på Air Jordan-sko. Jentene liker Nikepå Footway der modeller som Air Max ligger som et gitt valg.

For kidsen er det Hello Kitty og Ecco som gjelder og ja, sneakers er joperfekte barnesko: lette, sportslige og luftige med en innbydelse om aktivitetog lek.

Vi som elsker sko er glade over at sneakeren ikke bare har blitt trendy menogså har blitt en sko som i dag aksepteres til finere anledninger og kleskodersom for eksempel dress. En stilren hvit sneaker er et spennende tilskudd tilden fine dressen.

Hva venter du på? Ut på Footway og let frem din favoritt blant våre 7 000sneakert.

Sneakers & Sportsko

|

Side 1 av 112

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

Merke
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×