Tony Mora sko online

3 Treff

Sko fra Tony Mora – klassiske westernboots

Et par skikkelige boots holder i en evighet og blir litt av en følgesvenn gjennom livet. Klassiske westernboots fra Tony Mara er en investering som du får bruk for i flere år fremover.

100 års erfaring

Det hele begynte på Mallorca allerede i 1918. Tony Mora var en skomaker med en svakhet for den amerikanske cowboystøvelen, og han ble kjapt en av de største produsentene av westernboots. Allerede fra begynnelsen var håndverktradisjonen viktig for Tony Mora. Selv i dag er den en av merkets store ledestjerner. Alle støvlene lages av absolutt førsteklasses materiale og med tradisjonelle teknikker.

Sko fra Tony Mora

Et par klassiske cowboyboots kommer til å fungere å flere tiår fremover. De passer selvsagt godt sammen med slitte jeans og en flanellskjorte, men kan også fint settes sammen med en knelang kjole for late sommerdager. Ta godt vare på dem, og de kommer til å ble en langvaring følgesvenn.

Kjøp dine Tony Mora-sko på Footway/h2>Boots fra Tony Mora er kjent for sin lange levetid og er dermed et smart tilskudd til garderoben. Du finner dem hos Footway med rask leveranse, gratis frakt og retur samt 180 dagers åpent kjøp.

Salg
Tony Mora - Maria Sofie
1948 kr
2597 kr
Tony Mora
Maria Sofie
Info
Salg
Tony Mora - Juana 90 Irene
1648 kr
2197 kr
Tony Mora
Juana 90 Irene
Info
Salg
Tony Mora - Tijuana Marian
1648 kr
2197 kr
Tony Mora
Tijuana Marian
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeTony Mora
Farger
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×