Umbro sko online

4 Treff

Fotballfans, se hit! Sko fra Umbro!

Hvis du er fotballfan, kjenner du helt sikkert til Umbro. Det kjente merket lager alt fra treningstøy til fotballutstyr og baller. Hvis du spiller fotball, har du sikkert vært borti Umbro mange ganger.

Inspirert av engelsk fotball

I 1923 så Harold Humphrey – sammen med ca. 200 000 andre tilskuere – finalen mellom Bolton og West Ham på nybygde Wembley Stadion. Etter den kampen, gikk fotball fra å være en populær sport til å bli noe av en besettelse i hele den engelske nasjonen. Harold Humphrey ble inspirert, og året etter startet han Umbro.

Sko til en aktiv livsstil

Med et par sko fra Umbro kan du virkelig gjøre den sporty stilen til din egen. De går godt sammen med en fin T-skjorte og et par jeans eller bukser i en frisk farge.

Umbro-sko på Footway

I løpet av sine mange år i bransjen har Umbro hatt mulighet til å finpusse teknologien sin. De lager dermed sko av utrolig god kvalitet, og som er perfekte til folk med aktive livsstiler. Du finner sko og boots fra Umbro her på Footway, og vi har alltid rask levering, gratis frakt og retur og åpent kjøp i 180 dager.
Salg
Umbro - 27A Spinningfield Mid
843 kr
1297 kr
Umbro
27A Spinningfield Mid
Info
Salg
Umbro - 27A Spinningfield Mid
973 kr
1297 kr
Umbro
27A Spinningfield Mid
Info
Salg
Umbro - Milton Mid Special
713 kr
1097 kr
Umbro
Milton Mid Special
Info
Salg
Umbro - Milton
673 kr
897 kr
Umbro
Milton
Info
×

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Avdeling
Størrelse
MerkeUmbro
Farger
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×