Blundstone
Blundstone - 063 Leather Black
Blundstone - 063 Leather Black
Blundstone - 063 Leather Black
3D
Blundstone
063 Leather Black
1 447 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Uttagbar innersåle

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

02676-00

Blundstone 063 Leather BlackHer har du en klassisk og populær skomodell fra Blundstone! Disse skoene kommer i en lekker jodhpurmodell og er lagd av ekte lær. Blundstone 063 Leather Black er utstyrt med to elastiske paneler på sidene av skoene. Med den unike SPS-sålen (Shock Protection System), er skoene utrolig komfortable å gå i, selv over lengre tid.

Kraftig lær og gode sålerBlundstone vet virkelig hvordan man lager trendy sko av god kvalitet. Blundstone 063 er en skomodell som er lagd av ekte lær som har blitt behandlet, slik at det er vannavstøtende. Yttersålen har et fint, riflet mønster som gir deg godt veigrep. Det kan være godt å vite at skoene er litt store i størrelsen.

Den perfekte skomodellen063 fra Blundstone er uten tvil en nødvendighet for deg som liker mote. Siden skoene er av høy kvalitet, er laget av ekte skinn og i tillegg har en fantastisk komfortabel såle, kan du bruke skoene ved enhver anledning. Match dem gjerne med skinny jeans eller en kjole.

Lær – et smart materialeSkinn- og lærsko er veldig bra fordi materialet eldes pent. Blundstone 063-skoene dine vil bare bli finere og finere med tiden, siden læret får mer karakter etterhvert. Det kan være lurt å impregnere skoene med egnede skopleieprodukter.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

A
Anonym

Sykt fin kvalitet og så men virkelig kjempebrede, ser ut som herre sko.

 · Svar · 
A
Anonym

Jeg sendte tilbake disse men hadde fortsatt hatt de om de ikke var så store.

 · Svar · 
A
Anonym

Kjempegode sko, fikk derimor sende tilbake størrelse 38 ettersom de var for store. 37 passet derimot utmerket min normale 38-fotekstra plus for superrask og trivelig service når jeg skulle bytte!!

 · Svar · 
A
Anonym

Jeg hadde ingen anelse om hvor smidig det kunne være å kjøpe sko online. Footway holder ikke det de lover, de holder enda mer. Fantastisk. Skoen er varm, vakker & vanntett, akkurat som den skal være! (:

 · Svar · 
A
Anonym

Fine! Men sykt store i størrelsen. Må bytte mine 39'er til 37 tror jeg.

 · Svar · 
A
Anonym

Jeg har størrelse 39 og bestilte dette, men når jeg fikk de var de 5 cm lengre enn alle mine andre sko... når jeg prøvde den var den alt for stor. Dessverre. Hadde vært bra å fått vite det tidligere.

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28354 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×