Tamaris
Tamaris
1-1-22410-25 001 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Tamaris 1-1-22410-25 001 Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

8 cm

Artikelnummer:

52827-00

Tamaris 1-1-22410-25 001 Black


Å finne de perfekte svarte pumpsene kan være vanskelig. Skoene må ha en god hæl, men de må være akkurat passe, og de må være enkle å gå i, men samtidig feminine. Formen skal være rund, men ikke for søt, bare fin og stilren. Dessuten skal pumpsene være komfortable og gode å gå i. Da er det bra at disse fine svarte pumpsene fra Tamaris finnes!

Behagelige pumps med god balanse


Naturmaterialet i lær på oversiden av disse fine pumpsene kommer til å tøye seg noe etter dine føtter, og vanligvis pleier lær å forme seg helt perfekt etter brukerens egne føtter. Den godt mønstrede sålen i gummi gjør at du slipper å skli rundt som Bambi på isen, og den fine og feminine hælen er stabil og enkel å holde balansen med, så du kan stå stødig på bakken. Hælhøyden er 8 cm og med et lite platå ved tærne som gjør at skoene ikke oppleves like høye når du har dem på.

Både for jobb og fest


Et par perfekte, svarte pumps som du kan bruke både til jobb og fest! Kombiner dem gjerne med den lille svarte eller med dine fineste dressbukser.

Skokrem eller skofett


Hvis du ønsker at skoene skal vare lenge, trenger de litt pleie. Smør gjerne inn disse skoene med skofett eller skokrem ment for svart lær.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28537 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×