Kavat
Kavat - 115342-11 Husum XC Black
Kavat - 115342-11 Husum XC Black
Kavat - 115342-11 Husum XC Black
3D
Kavat
115342-11 Husum XC Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

46946-00

Kavat 115342-11 Husum XC BlackKavat er et svensk selskap som startet sin virksomhet på 1940-tallet. De har en veldig ambisiøs målsetning, nemlig å produsere verdens beste barnesko. Om du er på jakt etter slitesterke, behagelige, funksjonelle og ikke minst stilige barnesko, er Kavat merket for deg. Med Kavat Husum får du stilige barnestøvler i en jodhpurvariant. De er produsert i mykt skinn og har varmt og behagelig fôr innvendig. Dette medfører at skoene passer utmerket som vintersko. Ettersom det er jodhpurstøvler, er skoene enkle å ta på og av. Vanligvis er det to elastiske deler på jodhpurstøvler, men i dette tilfellet er den innvendige elastikken erstattet av en glidelås. Dette gjør det mulig for skoene å få en tettere passform rundt føttene. Ettersom skoene er enkle å ta på, kan barna uten problemer få på seg skoene helt selv. Et selvsagt valg for de som ønsker å gi barna sine stilige, slitesterke sko som også beskytter barna mot værmaktene.

Organiske materialer og skånsom produksjonSkoene kommer med betegnelsen XC. Dette innebærer at Kavat har brukt et europeisk høykvalitetsskinn som kalles for crosscountry-skinn. Dette skinnet er fritt for usunne stoffer og er dessuten enkelt å ta vare på. Skulle skoene bli skitne, er det en enkel sak å rengjøre skoene igjen. En fordel med XC-skinn er at skinnet gjør det mulig for føttene å puste på en god måte. Slik unngår føttene å bli for varme eller svette. Skinnet er dessuten vanntett, noe som alltid er et pluss. Skoene er forsterket i både tå- og hælområdet, noe som gir beskyttelse samtidig som det sørger for god støtte for foten. Innersålen er mulig å ta ut ved behov. Du vil også finne en myk mellomsåle i mikrofiber. Denne hjelper føttene å puste og har også en støtdempende funksjon.

Stilige barnestøvler for alle anledningerHusum fra Kavat er støvler som barna kan bruke når som helst. Det stilige skinndesignet passer til både vanlige bukser og jeans. Ettersom skoene er slitesterke og behagelige å bruke, kan barna uten problemer løpe omkring og leke når de har på seg skoene. Støvlene passer for både gutter og jenter.

Ta vare på barnas skinnskoEttersom Husum fra Kavat er produsert i crosscountry-skinn, er det en enkel sak for deg å ta vare på dem. Du behøver kun lunkent vann og et håndkle eller en klut for å vaske bort eventuell smuss. Så lenge skinnet på skoene forblir uskadet, beskytter det mot regn og fuktighet. Skulle skinnet bli skadet, kan du alltids impregnere skoene selv for å gjenopprette vannbeskyttelsen igjen.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

29995 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×