29.05.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Timberland
Timberland
1299R Asphalt Trail Chelsea Black
597 kr
(747 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Timberland oppleves som normale i størrelsen i henhold til 12000 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

23059-00

Timberland 1299R Asphalt Trail Chelsea BlackTimberland er kjent for sine kraftige og bekvemme boots. Denne gangen har de hentet frem en stilig boots i Chelseaboots-modell. De er enkle å ta på seg, takket være det elastiske panelet, og de er utstyrte med en glidelås på siden som gjør at skoene kan sitte tettere mot foten.

Skinn og sko som tilpasser segDisse skoene fra Timberland er produserte av et høykvalitetsskinn som både beskytter mot kulde og ser fint ut. Skoene har en vakker svart farge og et dypt mønster på sålen. De tilpasser seg etter dine bevegelser, og med tiden får de unike folder og et særegent utseende. Dessuten former de seg etter foten, noe som innebærer at skoene sitter mer behagelig på jo mer de brukes.

Fin hele høsten og vinterenMed disse skoene kan du kle deg fint, selv om det skulle regne, snø eller generelt være dårlig vær. Skoene passer godt til mange slags stiler. De kan med fordel brukes på skolen eller når du går tur ute i naturen.

Stell pent med skoene, så holder de lengerSkinn lever lenger hvis du regelmessig pleier og gjenfukter skoene. Benytt deg av skovoks og andre skopleieprodukter for skinn for å ta vare på skoene. Det er også bra å bruke en egnet skobørste for å fjerne smuss og for å arbeide inn selve skokremen.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

H
Hanne
Caroline, Footway

Hvis du har problem med störrelse eller muligtvis har fått feil störrelse så vill vi att du kontakter vår kundservice som kan hjelpe deg vidare :slight_smile:
Mail: oss@footway.no
Telefon: 800 31 800

0
M
Metete
D
Debora
Vis flere innlegg

28824 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK