Dr Martens
Dr Martens - 1460 Black Patent
Dr Martens - 1460 Black Patent
Dr Martens - 1460 Black Patent
3D

Brukerbilder

Dr Martens
1460 Black Patent
1 190 kr
(1 347 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå, Svart

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

03968-02
Dr Martens

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
A
Anonym

Disse er gode og kule og jeg går og går uten noe ubehag. Man må som med de fleste Dr.Martens gå dem inn da de er litt smale og stive. Jeg bruker alltid spraye med skinnstretch som utvider litt så er de klare til bruk. Er favoritter og har du litt dårlig råd så har du skolett i mange år fremover. De er nesten uslitelige... Et pluss for studenter.

 · Svar · 
A
Anonym

Disse skoene er veldig kule og veldig slitesterke! Men begge skomodellene ga veldig gnagsår, men hvis man bruker gnagsåplaster før du bruker dem er sjangrene få for at du får det :slight_smile:

 · Svar · 
A
Anonym

Jeg elsker skoene mine! De er helt fantastisk gode og fine! Jeg er kjempefornøyd!

 · Svar · 
A
Anonym

Kjempefornøyd, smidig og bra,skoene var akkurat som jeg forventet meg!

 · Svar · 
A
Anonym

Bra og fine støvler

 · Svar · 
A
Anonym

skoen er fin å se på kanskje litt klumpete med det spørs nok på hva du har til de den er bred over tærne og litt til opp på foten med der snøret begynner der går en søm der er det trangt men jeg håper at skoen går seg ut

 · Svar · 
A
Anonym

har ikke rukket å gå inn skoene ennå, kjennes litt harde ut. Veldig fine.

 · Svar · 
A
Anonym

Kjempefornøyd med mine nye sko. Kjenner meg velkledd med høy komfort!

 · Svar · 
A
Anonym

Fin sko men akkurat der sømmen begynner fins det en søm som gjør at den kjennes trang ut tvers over. Bestilte størrelse 36 og har det vanligvis. Det klemmer virkelig ved tåen eller hælen. Tenker bytte til størrelse 37 med anledning av sømmen, kjennes ikke som den kan tøyes/gåes inn. :slight_smile:

 · Svar · 
A
Anonym

Skoene er super kule og satt perfekt på med! Kjøpte størrelse 38 som jeg bruker å ha og av den anledningen kan jeg ikke være enig med beskrivningn om passformen. Skulle i så fall beskrive den som lite til normal enn stor.

 · Svar · 
A
Anonym

Fikk nettopp mine Dr Martens og de er absolutt IKKE stor i størrelsen. Jeg har 37 og blir nødt til å sende de tilbake og bytte til 38 fordi om de blir litt store i stedet. Ellers kjempefine.

 · Svar · 
A
Anonym

Jeg er fornøyd!! Det eneste jeg ikke er fornøyd med er at skoen klemmer så det gjør vondt å ha dem på seg MEN når jeg tok ut sålene løste det seg! Så skulle nok rekommandere å kjøpe en størrelse større

 · Svar · 
C
Camilla

Jeg elskee disse skoene! Jeg har hatt mine i snart to år, og de er ikke blitt noe slitt. De er enkle å vaske og tåler alt slags vær! Jeg annbefaler skoene på det sterkeste. De ser bra ut, støtter ankelen og er mine favorittsko. De passer til nesten alle klær og gjør deg høyere.

 · Svar · 

29062 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×