Dr Martens
Dr Martens - 1460 Cherry
Dr Martens - 1460 Cherry
Dr Martens - 1460 Cherry
3D

Brukerbilder

Dr Martens
1460 Cherry
1 185 kr
(1 547 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Rød, Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

06688-03
Dr Martens

Hjelp andre, del meningene dine

A
Anonym

Er superfornøyd med skoene! Utrolig rask shipping, og skoene kom i veldig god behold.

 · Svar · 
A
Anonym

Det som gjør Dr. Martensskoene spesielt gode for meg er at innersålen er løs og dermed kan byttes ut med mine spesiallagde såler som krever litt plass. Dette skulle jeg forøvrig ønske lå som en fast informasjon om skoene dere selger i og med at dette er helt avgjørende for mitt skovalg.

 · Svar · 
A
Anonym

Lekker og god sko

 · Svar · 
A
Anonym

Synest disse jeg kjøpte her er kjempeflotte men dere hadde jo sikkert 20 andre farger men ikke nummeret mitt!! Derfor tok jeg disse. Er nesten fornøyd ikke på grunn av formen men hadde ønsket meg andre farger.

 · Svar · 
A
Anonym

Bruk noen dager på å gå de inn. Så er de helt fantastiske. Gamle brukere vet dette. Nye brukerer: dette er støvelen som alle bør ha ett par av.

 · Svar · 
A
Anonym

Alt fungerte helt topp. Skoene passer perfekt, takk!

 · Svar · 
A
Anonym

Har brukt Docs (Dr Martens) boots i mer enn 30 år. De er akkurat slik jeg vil ha boots.Eneste jeg syntes var en mangel på disse, var at jeg gjerne ville hatt 10 hull i stedet for 8 men med samme farge.

 · Svar · 
A
Anonym

Elsket dem med andre ord :slight_smile:

 · Svar · 
A
Anonym

Skoene ser meget bra ut og skinnet og formen på skoene holder seg bra. Ser nesten bedre ut slitt. Er litt ubehagelige over vristen i børjan, men går seg til.

 · Svar · 
A
Anonym

Om du søker på kun Dr Martens vil du få opp mange flere enn hvis det, som det kan se ut, at du har søkt på dame og hverdag. Det er mange flere om du tar en titt.

 · Svar · 
S
Samson

Digge sko! Passer til flere anledninger! En klar favoritt blant boots, kan brukes alle sesonger. Cherry fargen er min favoritt! Anbefales på det sterkeste! Du kommer ikke til å angre!

 · Svar · 
M
Meg

bestillte et par fra dere .der står det made in vietnam og de som er prikk like fra sarenze står det made in thailand. eller omvendt.... fra footway bestillte jeg str 39 og de var enormt store i str flere som sa det til meg å.... de i str 38 fra sarenza var knøttesmå. hmmm. hvem er orginal sko??

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28354 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×