Dr Martens
Dr Martens - 1460 Red Vintage
Dr Martens - 1460 Red Vintage
Dr Martens - 1460 Red Vintage
3D
Dr Martens
1460 Red Vintage

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå, Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

22457-03

Dr. Martens 1460 Red VintageDr. Martens er et klassisk skovaremerke, og 1460 Red Vintage er en klassisk skomodell. Den vinrøde fargen på skinnet ble introdusert på 60-tallet, og bootsene har siden den gang blitt en ikonisk modell for produsenten. Dette er en boot som i dag lages for hånd i England.

Quilonskinn av høyeste kvalitetSkoene er laget av det engelske Quilonskinnet, kjent for sin styrke og fine glans. Det innebærer at skoene er stivere enn vanlig, og at det kan ta litt lengre tid å gå dem inn. Mellomsålen er som alltid produsert med luftfjæring, noe som gir en behagelig og litt spretten følelse.

For en velkledd og tøff stilSkoene er tøffe, men samtidig elegante. De er produserte for å brukes ordentlig, og de tar hverdagens ulike utfordringer på strak arm. Match med et par tettsittende jeans i en mørk farge som passer til det vinrøde skinnet.

Vedlikehold og stell av skinn/h2>

Skinn skal pleies regelmessig. Dette kan du gjøre ved først å rengjøre med en klut og deretter en børste. Bruk gjerne valgfritt skopleieprodukt for skinn. La skopleieproduktet du påførte, tørke inn, og børst deretter igjen med skobørsten. Avslutt med et pusse- eller glansmiddel og gi skoene et fint og polert ytre.

Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27862 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×