Dr Martens
Dr Martens
1460 VEGAN BLACK
1 747 kr
inkl. mva

Kunde Data

Dr Martens oppleves som normale i størrelsen i henhold til 15077 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Bruksområde:

Vegan

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

06691-00

Dr. Martens 1460 Vegan BlackDr. Martens lager ikke bare klassiske sko med en ekstraordinær slitestyrke. De lager også støvletter av høy kvalitet for deg som ikke vil bruke skinn som kommer fra dyr. Når de har skapt denne varianten av deres mest kjente skomodell, har de tatt i bruk et vakkert og minst like slitesterkt syntetisk lær som det læret som er i originalen.

Syntetisk lær som ikke går på bekostning av kvalitetenDet som gjorde Dr. Martens kjent over hele verden, var deres slitesterke og holdbare sko. Med disse støvlettene har de gjort sitt ytterste for å skape den samme holdbarheten, til tross for at de her bruker lær som er syntetisk.

Komfortabel såle med Goodyear-teknikkSom med alle støvletter fra Dr. Martens er også disse komfortable å bruke. Dette er fordi selskapet benytter seg av spesielle såler som har myk demping. Dr. Martens bruker Goodyear-teknikken til å lime yttersålen fast til skoene. Nederst på skoene ser du at de også har inkludert de karakteristiske gule sømmene.

Mindre vedlikehold enn på andre modellerDisse skoene trenger ikke like mye pleie som de andre modellene. Unngå å bruke skopleieprodukter som er utviklet for naturskinn. Bruk i stedet en fuktig klut til å rengjøre skoene når det trengs. Du kan også bruke en mild såpeløsning for å fjerne flekker og lignende.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

H
hanne.feragen@mail.com
J
Jeanett, Footway

Hei! :blush:

Vi har en data som setter fargene og av og til kan det hende at den henter fra et lysere område og da klasser den som grå i stedet :blush:
Jeg har rettet opp dette nå - takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette :blush:

0
P
ptrvgm
Caroline, Footway

Denna typ kommer tillbaka i fler storlek. På grund av hög volym på vårt lager så har jag inte ett exakt datum ännu men skulle tro att vi har dom på sidan igen i September månad :slight_smile:

1
J
Julia
J
Jeanett, Footway

Denne kommer inn til høsten igjen. :slight_smile:

0
Vis flere innlegg

28685 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK