31.03.2020:  Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen01:42:25
Dr Martens
Dr Martens
1460 VEGAN BLACK
1 747kr
inkl. mva

Kunde Data

Opplevd størrelse basert på15077 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Bruksområde:

Vegan

Kategori:

Farge:

Grå

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

06691-00

Dr. Martens 1460 Vegan BlackDr. Martens lager ikke bare klassiske sko med en ekstraordinær slitestyrke. De lager også støvletter av høy kvalitet for deg som ikke vil bruke skinn som kommer fra dyr. Når de har skapt denne varianten av deres mest kjente skomodell, har de tatt i bruk et vakkert og minst like slitesterkt syntetisk lær som det læret som er i originalen.

Syntetisk lær som ikke går på bekostning av kvalitetenDet som gjorde Dr. Martens kjent over hele verden, var deres slitesterke og holdbare sko. Med disse støvlettene har de gjort sitt ytterste for å skape den samme holdbarheten, til tross for at de her bruker lær som er syntetisk.

Komfortabel såle med Goodyear-teknikkSom med alle støvletter fra Dr. Martens er også disse komfortable å bruke. Dette er fordi selskapet benytter seg av spesielle såler som har myk demping. Dr. Martens bruker Goodyear-teknikken til å lime yttersålen fast til skoene. Nederst på skoene ser du at de også har inkludert de karakteristiske gule sømmene.

Mindre vedlikehold enn på andre modellerDisse skoene trenger ikke like mye pleie som de andre modellene. Unngå å bruke skopleieprodukter som er utviklet for naturskinn. Bruk i stedet en fuktig klut til å rengjøre skoene når det trengs. Du kan også bruke en mild såpeløsning for å fjerne flekker og lignende.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

P
ptrvgm
Caroline, Footway

Denna typ kommer tillbaka i fler storlek. På grund av hög volym på vårt lager så har jag inte ett exakt datum ännu men skulle tro att vi har dom på sidan igen i September månad:slight_smile:

1
J
Julia
J
Jeanett, Footway

Denne kommer inn til høsten igjen.:slight_smile:

0
E
Emma
Vis flere innlegg

30657 treff
Når du surfer her tillater du cookies.Les merOK