Dr Martens
Dr Martens - 1461 Z Black
Dr Martens - 1461 Z Black
Dr Martens - 1461 Z Black
3D
Dr Martens
1461 Z Black
1 347 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

03974-00

Dr. Martens 1461 Z BlackDr. Martens har i mange år produsert noen av de beste, fineste og mest holdbare bootsene. Med Dr. Martens 1461 Z Black viser produsenten at de også kan lage finsko av like høy kvalitet. Disse skoene er laget for å kunne vare og holde seg hele og fine i mange år.

Goodyear-teknikk, gul søm og veldig godt skinnDet finnes enkelte detaljer som virkelig kjennetegner et par sko fra Dr. Martens. Først og fremst så er det Goodyear-teknikken som benyttes for å feste sålene på skoene. Dette er en teknikk som tar lengre tid, men som til gjengjeld sørger for at skoene får en mye bedre holdbarhet. Resultatet er de gule sømmene og det kvalitetsrike skinnet. Dr. Martens vet hvordan de skal gjøre det for å oppnå knallgode resultater!

Fine sko og en velkledd stilDet enkle og stilrene designet på disse skoene gjør at de passer bra til deg som har en litt mer velkledd og proper stil. De passer utmerket til en formell dress eller til et par tilsittende og mer uformelle jeans.

Dr. Martens – tips for vedlikeholdDr. Martens produserer også mange egne skopleieprodukter som du med fordel kan anvende på deres sko. Slik kan du passe på at skoene beholder sin glans, også etter mange års bruk.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
A
Anonym

Vi måtte dessverre bytte denne skoen, da den gnagde veldig bak på helen, men nå har vi fått ny og er STOR fornøyd..

 · Svar · 
A
Anonym

Skoene er fine! Solide, pene, og de sitter (etterhvert, se nedenfor) godt på beina. Sålen er god og gir bra friksjon mot underlaget, også på litt glatt føre.Jeg har tidligere (for noen år tilbake) også hatt Dr. Martens-sko, og kjøpte de nye ut fra tidligere erfaringer. I STARTEN er de stive, ubehagelige og gir lett gnagsår, men det var jeg forberedt på ut fra tidligere erfaringer. Disse skoene er kort sagt et helvete å gå inn, men meget solide og behagelige når prosessen med å venne seg til dem er unnagjort. Jeg er i ferd med å komme dit nå, og har ingen grunn til å tro at ikke også dette vil være et godt kjøp.

 · Svar · 
A
Anonym

Skoene blir brukt på senen, og skuespilleren er veldig fornøyd.Dette er mye røffere bruk en de normalt ville få som privatsko.

 · Svar · 
A
Anonym

Jeg var litt usikker på størrelse, bestilte først ett nr. for store. Noen sko passer til meg med nr 41, andre med 40. Sko nr. 40 var det rette denne gang. Det var enkelt å bytte det første paret, pakke ned og klistre på returlapp.

 · Svar · 
A
Anonym

Disse er jo et lite ******* å gå inn, men det var jeg jo klar over. Men med litt teip på hælen de første dagene er de jo helt fantastiske etter et par uker. Nå har jeg sko for lang tid fremover. Litt skuffet over at de ikke var laget i UK. Trodde de hadde flyttet fabrikkene sine hjem igjen.

 · Svar · 
A
Anonym

En sko som er særdeles behagelig å gå i, selv om den har harde kanter:-)

 · Svar · 
A
Anonym

fornøyd:)

 · Svar · 
A
Anonym

Snabb leverans fina skor!bara+

 · Svar · 
A
Anonym

Veldig gode sko!

 · Svar · 
A
Anonym

Skoene kom i avtalt tid, riktig størrelse. Jeg har brukt slike sko før og vet at de kan ta litt før de er gått inn, men det er ikke noe problem.

 · Svar · 
A
Anonym

Har hatt flere par dr.Martens før, så jeg visste hvilken størrelse jeg trengte. Disse var faktisk ikke så verst å gå inn, sammenlignet med de andre jeg har hatt, tror kanskje disse var en anelse større, selv om det er samme størrelse. Er veldig fornøyd! Superkule sko, veldig gode når de er gått inn. Rask og grei levering!

 · Svar · 
A
Anonym

Har hat et par slike før. Utrolig slitesterke og gode sko. NB. må gåes inn. Stive i starten. Har lett i haugevis av skobutikker etter disse skoen i lang tid, men de er umulig å oppdrive. Fant dem heldigvis her. :slight_smile:

 · Svar · 
A
Anonym

Utrolig god på bena, knallfin,

 · Svar · 
A
Anonym

En solid og slitesterk sko med god komfort og støtte. Pent design og kan brukes til det meste inkl. pent antrekk.

 · Svar · 
A
Anonym

Jeg har et par fôrede Dr. Martens i str. 39, som sitter perfekt. Bestilte én str. mindre på disse siden de er uten fôr, men jeg druknet i dem! Tipper reel størrelse var to nummer større enn merkingen tilsa. Dessverre hadde de ikke mindre størrelser inne, og jeg har fått pengene igjen.

 · Svar · 
V
Vikingskjegg

Vet ikke om dere leser dette men lurer på om hvor den er laget? skoene er forskjellig str fra land til land. smart å ha på siden hvor den er laget å sparer folk fra å sende tilbake grunnet for liten eller for stor størrelse.

 · Svar · 
Jeanett, Footway

Den her skal være laget i England. :slight_smile:

 · Svar · 
R
Rune Thorsnes

Hei. Disse er svarte og ikkje grå ??Følger med gule lisser?

 · Svar · 
M
Malin, Footway

Hej Rune, Ja dessa är svarta :slight_smile:

 · Svar · 
K
Kiara

Passer disse for en lang smal fot?

 · Svar · 

29351 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×