Johanna har full oversikt over angrerett og hvordan det funker hvis du ikke vil beholde skoene.

Hei på deg! Hvor lang returrett har du?

- Hallois! Vi følger selvfølgelig Angrerettloven som gir deg 14 dagers angrerett. Men ettersom vi på Footway ønsker å gjøre det enda enklere for deg som kunde å angre et kjøp, så har vi forlenget angreretten til 180 dager. Det betyr at om skoene ikke satt like perfekt som du håpet på så har du et halvt år på deg å sende skoene i retur. Husk at skoene skal være ubrukte, det vil si at de bare skal være prøvd innendørs. Returfrakten byr vi selvfølgelig på. Med Footways forlengede angrerett trenger du ikke å si ifra til oss hvis du angrer kjøpet ditt, som Angrerettloven sier. Ønsker du derimot å si ifra at skoene er på vei tilbake går det kjempebra. Send oss da i så fall en mail eller ring til vår herlige kundeservice, eller send inn dette angreskjemaet.

Hva er forskjellen på returrett og åpent kjøp hos Footway?

- Det er faktisk ingen forskjell i det hele tatt. Hos oss får du angre på kjøpet ditt i 180 dager og få pengene tilbake. Det gjelder både på sko til ordinære priser, og til nedsatte priser.

Hva skjer med betalingen om jeg returnerer kjøpet?

- Du betaler ingenting når du returnerer varene, hverken for skoene eller for frakten. Når skoene kommer tilbake til oss, så makulerer vi bestillingen. Les mer om dette under Retur og hev av kjøp!

Kan jeg angre kjøpet om skoene er brukte?

- Ja, i praksis kan du det, men vi på Footway har da rett til å trekke fra kostnadene for avskriving ved bruk av skoene. Så et hett tips er at du prøver skoene innendørs før du bestemmer deg for om du ønsker å beholde dem.


30040 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×