Sorel
Sorel
1964 Pac 2 048 Coal
1 397 kr
(1 747 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Sorel oppleves som normale i størrelsen i henhold til 5992 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Grå

Yttermateriale:

Lær, Gummi

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

4 cm

Skafthøyde :

22 cm

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

17588-03

Sorel 1964 Pac 2 048 CoalTil våre norske vintre trenger vi både støvletter som står imot ekstrem kulde, men også støvletter som holder føttene svale og tørre de dagene det er mildere vær. Dessuten må de være egnet til å holde regn og fuktighet ute, noe som våre vintre ofte er preget av. Sorel 1964 Pac 2 048 Coal er en virkelig smart støvlett med en rekke gode egenskaper som kommer godt med i det nordiske klimaet.

Vanntette støveletterSorel 1964 Pac 2 048 Coal er stilige og praktiske støveletter som er laget av vulkanisert og vanntett gummi. Selve skaftet er laget av slitesterk nylon, og for økt varme og komfort har den øvre kanten av støvlettene fått et mykt og behagelig fôr. Støvlettene har også et varmt fôr innvendig.

Nyt vinterenMed et par komfortable Sorel 1964 Pac 2 048 Coal kommer du snart til å begynne lengte etter snø og kulde. De solide støvlettene kan brukes på skogstur, i vann og i søle, og de fungerer også utmerket til hverdags. Kombiner gjerne støvlettene med vanlige klær eller en termobukse og vinterjakke.

Slik får du bort smussEttersom du kan bruke Sorel-støvlettene dine i både søle, is og vann, kommer de mest sannsynlig til å bli litt skitne. Dette kan du enkelt rengjøre med hjelp av en fuktig klut. Det finnes flere gode rengjøringsshampoer til sko i nylonmateriale, og disse kan du bruke om skoene skulle få noen vanskelige flekker.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

A
Anine
M
Malin, Footway
R
rafay

28535 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK